Unit4 ERP

Til je organisatie naar een hoger niveau met ERP software dat bij je past.

Neem contact op  of  Download onze brochure

 

4CEE_header_scroll

diesis-unit4-logobar11

 

Enterprise Resource Management


Een ERP oplossing met name geschikt voor dienstverlendende organisaties.

Krijg meer zicht en grip op financiën, projecten, aanbestedingen, rapportages, prognoses en salarisadministratie.

Unit4 ERP werkt volledig in de cloud, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot belangrijke financiële gegevens.

Financieel management


Dit boekhoudsysteem stelt financieel managers en CFO's in staat om de controle te behouden en een volledig overzicht te hebben van de financiën van hun organisatie. De ERP software dekt de volledige record to report cyclus af inclusief grootboek, crediteuren- en leveranciersbeheer, debiteuren- en klantenbeheer, vaste activa, bankreconciliatie en afschriftenverwerking, naleving en slimme factuurverwerkingsdiensten. 

Geavanceerde tooling en gegevensvisualisatie stellen je in staat de meest actuele gegevens te presenteren in het meest geschikte formaat voor de betrokkenen.

Datastructuren en workflow processen zijn gemakkelijk aan te passen en extra datavelden kunnen eenvoudig worden toegevoegd zonder verstoring van bestaande gegevens. De ERP software automatiseert wijzigingen consequent in de hele organisatie zodat eindgebruikers worden aangespoord om data nauwkeurig en consistent in te voeren.

diesis-unit4-grootboek

Projectmanagement


Naast financieel management is Unit4 ERP ook ontwikkeld voor het beheren van de volledige projectcyclus. Van de creatie van een project tot de projectafsluiting.

Unit4 ERP Projectmanagement is geschikt voor zowel kleine projecten tot grote complexe contracten waarbij verschillende juridische entiteiten betrokken zijn.

De ERP software biedt een gecentraliseerde bron voor alle projectdata en een flexibele rapportagefunctie met bijbehorend dashboard. Verder dekt de oplossing de volgende zaken af; project planning, project werkruimtes, medewerkers planning, budgettering en prognoses, werelwijde projecten, erkenning van inkomsten, projectfacturering, referentieprojecten en tijd en onkosten.

Met Unit4 ERP Project Management worden projecten transparanter, geoptimaliseerd en uiteindelijk ook winstgevender.

HR en salarisadministratie

Procurement


De inkoop module van Unit4 ERP helpt je om controle te krijgen over je kosten en voorziet in een gestroomlijne operatie. Het is een volledig geïntegreerde oplossing die alle fasen van de inkoopcyclus ondersteunt, automatiseert en standaardiseert. Denk aan het aanvragen van inkopen, intern goedkeuren, beheer van contracten en inkomende facturen en het betalen van leveranciers.

De ERP software is zowel geschikt voor centrale als decentrale inkoopprocessen, als voor (incidentele) gebruiker op afstand. Unit4 ERP Procurement stelt je in staat om de concurrentie voor te blijven door meer controle te krijgen over je kosten én beter te kunnen profiteren van mogelijke inkoopvoordelen.

Inkoop

HR & Salarisadministratie

 

De module voor HR en salarisadministratie helpt je met het plannen, beheren en optimaliseren van je personeelsinzet. Daarnaast vereenvoudigt het je personeelsadministratie.

Manage afwezigheid, identificeer patronen en trends en automatiseer terugkerende handelingen met betrekking tot registratie, goedkeuring, verwerking, boeking en betaling van reiskosten. En zorg dat jouw collega's keurig op tijd worden betaald via een naadloos geïntegreerde payroll module. 

HR en salarisadministratie

Waarom Diesis


Ben je op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van Unit4 ERPx?

Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres! We bieden totale ontzorging op het gebied van Unit4 ERPx en leveren daarnaast ondersteunende, zelfontwikkelde oplossingen.

Lees verder

ERP_Select badge

diesis-unit4-logobar12

 

Neem contact op  of  Download onze brochure