Over ons

Diesis is Unit4 specialist

Diesis is gespecialiseerd in Unit4 en ondersteunt jou graag met het implementeren, beheren, onderhouden en optimaliseren van Unit4 Financials by Coda en Unit4 FP&A.

Neem contact op  of  Download onze brochure

 

4CEE_header_scroll

het team van Diesis aan de lunch

 

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Diesis, onderdeel van 4CEE.

Je kunt ons gespecialiseerde team van ervaren consultants, developers en account managers vinden aan de Oortlaan in Ede. Daar werken wij samen met onze 4CEE-zusterbedrijven aan onze gemeenschappelijke missie: het verlagen van jouw administratieve lasten. 

Altijd de beste oplossing voor jou

"Jouw financieel administratieve lasten verlagen, dát is waar het mij om gaat. En daarvoor gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing. De ene keer is dat automatisering met één van onze producten, de andere keer is dat een redesign van je proces of een combinatie."

~ Tino Wendriks, algemeen directeur van Diesis. 

 

Tino Wendriks, directeur van Diesis

 

 

Paul van der Lee tijdens Diesis meeting

 

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wij kunnen jou helpen met het implementeren, beheren, onderhouden en optimaliseren van Unit4 Financials by Coda en Unit4 FP&A. We hebben jarenlange ervaring met de producten en gespecialiseerde kennis in huis over de financiële processen.

We nemen graag jouw huidige processen onder de loep om te zoeken naar waar de pijnpunten precies liggen. Vervolgens zoeken we naar de beste oplossing die het probleem bij de wortels aanpakt.

Soms is een product van Unit4 voldoende en soms is er net wat meer nodig. Daarom ontwikkelen onze developers ondersteunende add-ons die naadloos integreren met Unit4, zoals Diesis Bank Statements of een oplossing voor uitgaande facturatie. Ook helpen we graag met het redesignen van je financiële processen.

Onze kernwaarden

Centraal in onze werkzaamheden, hoe wij met klanten, partners en elkaar omgaan staan onze kernwaarden, de vier C's van 4CEE.

Continuity

Met onze gespecialiseerde zusterbedrijven vormen wij één solide organisatie. Toegankelijk en ervaren. Met gedreven medewerkers die samen onze klanten de zekerheid bieden dat ze altijd kunnen rekenen op de beste oplossing. En we blijven bouwen aan beter. Omdat we zo verder komen. Vandaag én morgen.

Continuity

Cooperative

We geloven in de kracht van samen om beter te worden. In teamwork om het maximale uit onze mensen en projecten te halen en topresultaten te behalen. We zijn open, blijven innoveren, ontwikkelen en doorgaan. Voor onszelf én onze klanten. Als team of met de hele groep. Totdat we de beste oplossing gevonden of ontwikkeld hebben.

Cooperative

Capable

We werken met de beste mensen. Met de laatst beproefde en bewezen technieken en tools. We staan nooit stil en we blijven onze expertise en vaardigheden continu verder ontwikkelen. Zodat we samen de beste oplossing realiseren. En zo altijd zo relevant, courant en flexibel mogelijk met de markt mee bewegen.

Capable

Committed

We zijn 100% toegewijd. Aan onze projecten, onze klanten én aan elkaar. We zetten waar nodig altijd die extra stap en gaan pragmatisch en gepassioneerd voor de beste oplossing. Voor het beste resultaat. Omdat we niets liever doen dan onze klanten écht tevreden maken.

Committed

Onze geschiedenis

Diesis werd in 2005 opgericht door Tino Wendriks. Na jaren in de CODA-wereld (nu Unit4 Financials by Coda) gewerkt te hebben, viel het hem op dat er maar weinig externe implementatiepartners bestonden. Dat terwijl consultants die werken vóór het product, vaak alleen maar denken vanuít het product. Oplossingen worden dan vooral binnen de eigen software gezocht. Maar soms ligt de allerbeste oplossing daar buiten...

Vanuit die filosofie ontstond Diesis. Een onafhankelijke, flexibele en gespecialiseerde kennispartner. De missie? Zet de klant en diens processen altijd voorop en zoek vanuit daar de beste manier om de administratieve lasten te verminderen. 

In het najagen van deze missie werd al snel duidelijk dat veel bedrijven die met Unit4 Financials aan de slag gingen, ook behoefte hadden aan oplossingen voor uitgaande facturatie of debiteurenbeheer. Om klanten ook op dit gebied te kunnen ontzorgen, specialiseerde Diesis zich ook in het Order to Cash proces. Uiteindelijke leidde dit tot de ontwikkeling van onze eigen O2C-software en tot nauwe partnerschappen met ICORP en CreditDevice. 

Want wij geloven dat je samen veel meer kunt dan alleen. Daarom is Diesis sinds 2017 onderdeel van 4CEE, een groep gespecialiseerde IT-bedrijven die oplossingen biedt voor administratieve processen waar iedereen tijd aan kwijt is, maar niemand tijd aan kwijt wil zijn.

 

Diesis Team - Over ons

Zij kennen ons al

Een greep uit onze klanten:

Bredenoord 150x150 Waterschap Aa en Maas 150x150 Gemeente Assen 150x150 WBL 150x150 Abovo Media 150x150 Ikea wit 300 x 150 logo-klaverblad-levensverzekering

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Natuurlijk vertellen we je graag meer over onszelf, maar we zijn ook enorm benieuwd naar jou! Ben je geïnteresseerd in Unit4 Financials by Coda of Unit4 FP&A? Of loop je tegen problemen met je bestaande omgeving aan?

Misschien ben je wel op zoek naar een leuke baan? Neem contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Neem contact op of neem eens een kijkje op onze werken bij-pagina