1 min read

Automatisch banktransacties laden in Unit4 Financials via PSD2

Featured Image

Volledig automatisch bankafschriften van iedere bank in Nederland in Unit4 Financials te laden? Het is vanaf nu mogelijk door de PSD2 bankenkoppeling van Bizcuit die geïntegreerd is in Diesis Bank Statements, onze oplossing voor bankafschriftverwerking met Unit4 Financials.

Geen gedoe meer met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren. Dat scheelt tijd!

Unit4 Financials biedt veel meerwaarde in het verlichten van uw financiële administratieve lasten en geeft veelzijdige inzichten uit één informatiebron. Diesis Bank Statements is onze state-of-the-art cloud oplossing voor het verwerken van bankafschriften in Unit4 Financials.

Het biedt een rijke functionaliteit waarmee u vanuit één administratie uw bankrekeningen in meerdere Unit4 Financials bedrijven kunt verwerken. Het toewijzingsproces aan bijvoorbeeld openstaande facturen kan op basis van herkenningsregels volledig automatisch verlopen. De oplossing werkt eenvoudig en is intuïtief opgezet.

PSD2 koppeling ontwikkeld

In samenwerking met Bizcuit heeft Diesis een PSD2 koppeling ontwikkeld waarbij bankafschriften van alle Nederlandse banken zonder tussenkomst verwerkt kunnen worden in Unit4 Financials. Deze koppeling is geïntegreerd in onze Diesis Bank Statements oplossing. Geen gedoe meer met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren. Dat scheelt tijd!

Met PSD2 kan een automatische en veilige koppeling gemaakt worden tussen uw bank(en) en een (gelicenseerd) platform van PSD2 diensten.

Voordelen PSD2 koppeling

  • Een up-to-date boekhouding
  • Tijdsbesparing
  • Actueel inzicht in de cashflow
  • Minder fouten

Meer weten?

Wilt u meer weten over de gerealiseerde PSD2 koppeling en/of onze oplossing voor optimale bankafschriftverwerking binnen Unit4 Financials? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Hoe Finance de organisatie meer data-gedreven kan maken

Door verdere digitalisering en automatisering wordt de financiële afdeling steeds meer data-gedreven. Wat betekent dit voor het werk van de financieel professional? En hoe kan Finance de interne...

3 basisprincipes voor de moderne financiële organisatie

Dagelijks ben ik in contact met diverse organisaties die hun, vaak complexe, financiële processen willen optimaliseren. Hoewel dat het nodige advies op maat betekent, zie ik ook een gemene deler in...

3 tips voor Finance om duurzame klantrelaties op te bouwen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een goede relatie met uw klanten onderhouden is een van uw hoogste prioriteiten. Want het kost zoals we allemaal wel weten meer moeite om een nieuwe klant binnen...