1 min read

Unit4 Financials omgevingen verder optimaliseren

Featured Image

Op donderdag 12 december vond de Unit4 Financials trainingsdag. Deze training werd gegeven aan Unit4 Financials beheerders en super users. In totaal hadden 15 cursisten zich aangemeld. Onze consultants Hans van Leur en Jim Voorn gaven beide twee trainingen. Van te voren konden de cursisten hun keuze kenbaar maken voor wat betreft de training die zij wilden volgen. Er kon gekozen worden uit Workflow, Geavanceerd opvragen, Flexifields en Beheer.

De onderwerpen

De training over beheer stonden twee aspecten centraal:  geplande taken en rollen/bevoegdheden inrichten. Wanneer organisaties ervaren dat zij niet genoeg hebben aan de standaard velden binnen Financials, is er een mogelijkheid om zelf velden te ontwikkelen. Dat kwam aanbod in de training Flexifields. Ook ervaren veel organisaties beperkingen in de opvraagfuncties in Financials. Daarvoor was de training geavanceerd opvragen geschikt. In deze training werden de extra functionaliteiten behandeld namelijk generiek opvragen en opvragen transacties. En in de laatste training werd het inrichten en gebruiken van element en document workflow behandeld.

Unit4 Financials trainingen

De cursisten kregen uitleg over deze functionaliteiten binnen Unit4 Financials aan de hand van verschillende voorbeelden voorgelegd door de trainers. Vervolgens kregen de cursisten ook verschillende oefeningen voorgeschoteld om zelf aan de slag te gaan en de theorie meteen in de praktijk te brengen. En vragen konden meteen gesteld worden tijdens de training.

De training is bedoeld om de gebruikers extra tips mee te geven. Zodat ze functionaliteiten kunnen inrichten die het werk makkelijker maken. De eerste trainingen werden goed ontvangen door de cursisten. Wij zullen in 2020 zeker nog vaker trainingen organiseren. Houd onze agenda in de gaten voor nieuwe data. Wanneer u een managed services contract heeft, kunt deze trainingen gratis volgen.

Wilt  u meer weten over onze Unit4 Financials trainingen neem dan contact met ons op.