1 min read

Automatisch banktransacties laden in Unit4 Financials via PSD2

Automatisch banktransacties laden in Unit4 Financials via PSD2

Volledig automatisch bankafschriften van iedere bank in Nederland in Unit4 Financials by Coda laden? Het is vanaf nu mogelijk door de PSD2 bankenkoppeling van Bizcuit die geïntegreerd is in Diesis Bank Statements, onze oplossing voor bankafschriftverwerking met Unit4 Financials.


Geen gedoe meer met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren

Unit4 Financials by Coda biedt veel meerwaarde in het verlichten van uw financiële administratieve lasten en geeft veelzijdige inzichten uit één informatiebron. Diesis Bank Statements is onze state-of-the-art cloud oplossing voor het verwerken van bankafschriften in Unit4 Financials.

Het biedt een rijke functionaliteit waarmee u vanuit één administratie uw bankrekeningen in meerdere Unit4 Financials bedrijven kunt verwerken. Het toewijzingsproces aan bijvoorbeeld openstaande facturen kan op basis van herkenningsregels volledig automatisch verlopen. De oplossing werkt eenvoudig en is intuïtief opgezet.

PSD2 koppeling ontwikkeld

In samenwerking met Bizcuit heeft Diesis een PSD2 koppeling ontwikkeld waarbij bankafschriften van alle Nederlandse banken zonder tussenkomst verwerkt kunnen worden in Unit4 Financials. Deze koppeling is geïntegreerd in onze Diesis Bank Statements oplossing. Geen gedoe meer met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren. Dat scheelt tijd!

Met PSD2 kan een automatische en veilige koppeling gemaakt worden tussen uw bank(en) en een (gelicenseerd) platform van PSD2 diensten.

Voordelen PSD2 koppeling

  • Een up-to-date boekhouding
  • Tijdsbesparing
  • Actueel inzicht in de cashflow
  • Minder fouten

Meer weten?

Wilt u meer weten over de gerealiseerde PSD2 koppeling en/of onze oplossing voor optimale bankafschriftverwerking binnen Unit4 Financials? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op of download de brochure over bankafschriftverwerking

Eerste Unit4 Financials gebruikersmiddag een succes

Eerste Unit4 Financials gebruikersmiddag een succes

Donderdag 21 november j.l. organiseerde Diesis voor de eerste keer een gebruikersmiddag exclusief voor Unit4 Financials gebruikers. We waren erg blij...

Read More
Diesis trotse Elite partner van Unit4

Diesis trotse Elite partner van Unit4

Na het gezamenlijk ondertekenen van de implementatie overeenkomst in juli 2019, werd de jarenlange samenwerking tussen Diesis en Unit4 formeel...

Read More
Diesis en Millennium consulting zetten handtekening onder samenwerking

Diesis en Millennium consulting zetten handtekening onder samenwerking

Krachten bundelen en expertise delen, dat is waar de samenwerking tussen het Engelse Millennium Consulting en Diesis om draait. Beiden hebben...

Read More