1 min read

Training: Unit4 Financials omgevingen verder optimaliseren

Training: Unit4 Financials omgevingen verder optimaliseren

Op donderdag 12 december vond de Unit4 Financials by Coda trainingsdag plaats, welke Diesis elk jaar voor haar managed services-klanten organiseert. De training werd gegeven aan Unit4 Financials beheerders en super users. In totaal hadden 15 cursisten zich aangemeld. 

 

Onze consultants Hans van Leur en Jim Voorn gaven beide twee trainingen. Van te voren konden de cursisten hun keuze kenbaar maken voor wat betreft de training die zij wilden volgen. Er kon gekozen worden uit Workflow, Geavanceerd opvragen, Flexifields en Beheer.

 

De onderwerpen die centraal stonden

In de training over beheer stonden twee aspecten centraal: geplande taken en rollen/bevoegdheden inrichten.

Wanneer organisaties ervaren dat zij niet genoeg hebben aan de standaard velden binnen Unit4 Financials by Coda, is er een mogelijkheid om zelf velden te ontwikkelen. Dat kwam aan bod in de training Flexifields.

Ook ervaren veel organisaties beperkingen in de opvraagfuncties in Unit4 Financials. Daarvoor was de training geavanceerd opvragen geschikt. In deze training werden de extra functionaliteiten behandeld namelijk generiek opvragen en opvragen transacties.

En in de laatste training werd het inrichten en gebruiken van element en document workflow behandeld.

Jaarlijkse Unit4 Financials trainingen

De cursisten kregen uitleg over deze functionaliteiten binnen Unit4 Financials aan de hand van verschillende voorbeelden voorgelegd door de trainers. Vervolgens kregen de cursisten ook verschillende oefeningen voorgeschoteld om zelf aan de slag te gaan en de theorie meteen in de praktijk te brengen. Vragen konden meteen gesteld worden tijdens de training.

De jaarlijkse Unit4 Financials training is bedoeld om de gebruikers extra tips mee te geven. Zodat ze functionaliteiten kunnen inrichten die het werk makkelijker maken.

De eerste trainingen werden goed ontvangen door de cursisten en keren jaarlijks terug. Wanneer u een managed services contract heeft, kunt u deze trainingen gratis volgen. U krijgt hiervoor ieder jaar een uitnodiging.

Wilt u meer weten over onze Unit4 Financials trainingen, neem dan contact met ons op!

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

Het migreren van je Unit4 Financials by CODA on-premises software naar de Unit4 Cloud biedt een tal van voordelen. We snappen dat deze migratie een...

Read More
Jaarlijkse trainingen Unit4 Financials by Coda

Jaarlijkse trainingen Unit4 Financials by Coda

Speciaal voor organisaties die gebruik maken van Unit4 Financials hebben wij een aantal online trainingen ingepland. U bent hiervoor van harte...

Read More
Is uw Unit4 Financials omgeving nog helemaal up-to-date?

Is uw Unit4 Financials omgeving nog helemaal up-to-date?

U zult het met ons eens zijn: uw financiële pakket is van vitaal belang voor de voortgang van uw bedrijfsproces. Daar moet met zorg en aandacht mee...

Read More