Budget & Forecast

Unit4 Financials

Werkt u voor het doen van prognoses en het vaststellen van budgetten met MS Excel? Is zo in de loop van de tijd een wir war aan bestanden ontstaan met ingewikkelde macro's en koppelingen naar andere bestanden? Weet u dat u minder complexe wijze uw budgetten kunt vaststellen en prognoses kunt doen?

Het maakt een einde aan verschillende losse MS Excel bestanden met ingewikkelde macro’s en koppelingen. De Diesis Budget & Forecast software beschikt over een budgetterings- en prognoseoplossing die de veel voorkomende aandachtspunten van MS Excel omzeilt. Speciaal ontwikkeld voor Unit4 Financials.

Hoe werkt het?

Financiële gegevens worden vastgelegd in een database, waarbij per periode de historie wordt opgebouwd.

De inhoud wordt gepresenteerd in MS Excel (of een andere rapportageoplossing).

De actuele data of historie, inclusief de bijbehorende toelichtingen, kan worden opgehaald door middel van  het verversen van de data.

Unit4 Financials - Budget & Forecast

Meer efficiency


Naast het feit dat er een einde komt aan de wirwar aan MS Excel bestanden met ingewikkelde macro’s en koppelingen meer, kunnen daarnaast meerdere mensen tegelijkertijd aan de inhoud werken.

U kunt op basis van logica allerlei 'what-if' scenario’s draaien. De gegevens zijn op basis van gebruikersrollen te beveiligen. Per rol kunt u instellen wie wat mag zien en wie gerechtigd is onderdelen aan te passen. U verhoogt daarmee uw efficiency.

Unit4 - Efficiency

Meer weten?

Wilt u ook beter budgetten kunnen afgeven en nauwkeuriger prognoses kunnen doen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat forecast software voor uw organisatie kan betekenen. We vertellen u er graag meer over!

Contact opnemen

Contact opnemen