Unit4 Financials (by Coda)

4CEE_header_scroll

Voor al uw financiële handelingen

Een softwareprogramma voor al uw financiële handelingen: dat is Unit4 Financials (by Coda). Dit systeem helpt uw organisatie naar een hoger niveau als het gaat om de financiële stromen in uw organisatie.

Hoe uw organisatie ook georganiseerd is: Unit4 Financials (by Coda) kan uw werkprocessen aan. Dankzij superieure efficiëntie, consistentie en nauwkeurigheid zorgt Unit4 Financials voor een ware digitale revolutie in uw organisatie.

Internationaal en real-time inzicht

Een van de grote voordelen van Unit4 Financials is dat het systeem de landsgrenzen overstijgt. Het van oorsprong Nederlandse softwareproduct houdt standaard rekening met internationale financiële stromen en is dus ideaal wanneer u klanten of vestigingen in het buitenland hebt.

Dankzij krachtige online databases geeft Unit4 Financials by Coda u op elk moment van de dag een real-time versie van de status van uw financiële situatie. Managementbeslissingen worden daardoor altijd genomen op basis van de werkelijkheid van het moment en de betrouwbare lange termijn verwachting van Unit4 Financials. U hoeft niet te wachten tot het eind van de maand: alle gegevens die u nodig hebt zijn direct beschikbaar.

Unit4 Financials groeit met u mee

Veel financiële systemen ontnemen organisaties het zicht op de bedrijfsvoering door hun modulaire grootboeksystemen, statische en handmatige processen en beperkte rapportagemogelijkheden. Verouderde boekhoudtools zijn niet opgewassen tegen de uitdagingen van deze tijd.

Unit4 Financials is echter gebouwd op verandering. Juist wanneer uw organisatie voortdurend in ontwikkeling is, is Unit4 Financials de ideale keus: dit systeem ontwikkelt gewoon met u mee.

Diesis & Unit4 Financials by Coda

Diesis heeft jarenlange ervaring met Unit4 Financials. Sinds 2005 implementeren, beheren en optimaliseren wij dit binnen diverse grote organisaties. Op dit moment bedienen wij ongeveer 60 organisaties die Unit4 Financials elke dag intensief gebruiken.

Diesis is gespecialiseerd in het automatiseren van complexe financiële processen. Onze consultants brengen de best-practises uit jarenlange ervaring samen om voor u het systeem optimaal en efficiënt in te richten.

GettyImages-691574517 Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Lees dan hun verhalen over Diesis en Unit4 Financials

 

Uitbreidingen en aanvullingen

Ook wanneer u al gebruikmaakt van Unit4 Financials, maar niet tevreden bent over de manier waarop dit systeem voor uw organisatie werkt, kan Diesis u van dienst zijn. Het kan zijn dat u functionaliteiten mist, maar ook dat het systeem voor u niet op een logische manier ingericht is. Diesis biedt diverse add-ons en uitbreidingen aan die samen precies kunnen bieden wat u zoekt. Een voorbeeld hiervan is Diesis Bank Statements die u helpt met het automatisch verwerken bankafschriften in Unit4 Financials. 

Hebt u vragen over Unit4 Financials of wilt u gewoon eens sparren met een van onze adviseurs? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op of Download onze brochure