Billing software

Automatiseer uw complete order to cash-proces.

Meer weten? Download onze whitepaper.

Whitepaper Order to cash

Billing software voor uw facturatie

Het proces lijkt eenvoudig: een klant neemt een product of dienst af, er volgt een factuur en er wordt betaald. Echter dit zogenaamde Order to Cash-proces (O2C-proces) zit vaak een stuk ingewikkelder in elkaar. Want wat als de klant niet op tijd betaalt? Of als er een contract is afgesloten met specifieke afspraken? Tot wanneer loopt de betalingstermijn en is er inmiddels al wel betaald?

"Door het O2C-proces te automatiseren voorkomt u fouten en optimaliseert u processen op de werkvloer. Onze Billing software helpt u hierbij."

Wat is Billing?

Billing software is dé oplossing voor het automatiseren van uw verkoopfacturen. Na het leveren van een dienst of service wordt de software geactiveerd door het versturen van een factuur en creëert zo een openstaande post op de balans (beter bekend als ‘debiteuren’). De oplossing is uitermate geschikt voor (complexe) billing processen waar sprake is van het verwerken van grote en kleinere volumes en het toepassen van ingewikkelde en uitgebreide calculatiemogelijkheden.

Doordat de billing oplossing ERP onafhankelijk is, kunnen gegevens probleemloos vanuit verschillende databases of applicaties geïmporteerd worden. Ook meerdere administraties, verschillende valuta en een veelheid aan karakters kunnen verwerkt worden. Dat maakt Billing software de ideale oplossing voor het efficiënter in richten van facturenstroom .

Optimaliseer deelprocessen met Billing software

Met de Billing software kunt u uw gehele proces van het ontvangen van orders tot aan de betaling te automatiseren. Daarnaast bieden wij ook deeloplossingen om delen van het Order to Cash-proces te optimaliseren en automatiseren:

Door op een van de deeloplossingen hierboven te klikken, vindt u meer informatie over dit (deel)proces.

Ontdek de voordelen van Billing software

Ongeacht of u ervoor kiest om uw gehele Order to Cash-proces te optimaliseren met Billing of deeloplossingen daarvan, u profiteert altijd van een aantal voordelen.

  • Minder foutgevoelig
  • Tijdbesparend
  • Minder handmatig werk
  • Billing is flexibel in te richten
  • Systeem onafhankelijk

Lees ook: 5 redenen om uw verkoopfacturatie te automatiseren.

Daarnaast is Billing uitermate geschikt voor complexe facturatieprocessen waar sprake is van het verwerken van grote volumes en het toepassen van ingewikkelde en uitgebreide calculatiemethodes.

Billing als order to cash-oplossing voor uw organisatie

Wilt u gebruik maken van onze Billing software voor uw gehele O2C-proces, of wilt u gebruik maken van een van de deeloplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Gratis adviesgesprek