Billing software voor uw facturatie

Het proces lijkt eenvoudig: men neemt een product of dienst af, er volgt een factuur en er wordt betaald. Echter, zit dit zogenaamde Order to Cash-proces (O2C-poces) een stuk ingewikkelder in elkaar. Wat als de klant niet op tijd betaald? Of als er een contract afgesloten is? Wanneer verloopt die en is er eigenlijk al wel betaald? Door het O2C-proces te automatiseren voorkomt u fouten en optimaliseert u processen op de werkvloer. Onze Billing software helpt u hierbij.

Wat is Billing?

Billing is dé oplossing om verkoopfacturen te automatiseren. De software wordt aangeroepen door het versturen van een factuur na het leveren van een service of dienst. Het creëert een openstaande post op je balans. Beter bekend als ‘debiteuren’. De oplossing is uitermate geschikt voor uw (complexe) billing processen waar sprake is van het verwerken van grote en kleinere volumes en het toepassen van ingewikkelde en uitgebreide calculatiemogelijkheden. Het is ERP onafhankelijk dus dat betekent dat het geen problemen met zich mee brengt wanneer u gebruik maakt van veel verschillende databases of applicaties voor de import van gegevens. Ook meerdere administraties, verschillende valuta en een veelheid aan karakters kunnen verwerkt worden en dan is dit de ideale oplossing om de facturenstroom efficiënter in te richten.

De deeloplossingen van de Billing software

Met de Billing software kunt u uw gehele proces van het ontvangen van orders tot aan de betaling te automatiseren. Daarnaast bieden wij ook deeloplossingen aan om delen van het Order to Cash-proces te optimaliseren en automatiseren. Namelijk:

U kunt op de deeloplossing klikken voor de mogelijkheden en meer informatie over dit proces.

Ontdek de voordelen van Billing software

Ongeacht of u ervoor kiest om uw gehele Order to Cash-proces te optimaliseren met Billing of deeloplossingen daarvan, u profiteert altijd van een aantal voordelen.

  • Minder foutgevoelig
  • Tijdbesparend
  • Minder handmatig werk
  • Billing is flexibel in te richten
  • Systeemonafhankelijk

Lees ook: 5 redenen om uw verkoopfacturatie te automatiseren.

Daarnaast is Billing uitermate geschikt voor complexe facturatieprocessen waar sprake is van het verwerken van grote volumes en het toepassen van ingewikkelde en uitgebreide calculatiemethodes.

Billing als order to cash-oplossing in uw organisatie

Wilt u gebruik maken van onze Billing software voor uw gehele O2C-proces, of deeloplossingen daarvan? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis adviesgesprek