1 min read

Diesis trotse Elite partner van Unit4

Featured Image

Na het gezamenlijk ondertekenen van de implementatie overeenkomst in juli 2019, werd de jarenlange samenwerking tussen Diesis en Unit4 formeel bekrachtigd. Al sinds 2005 installeren, implementeren, beheren en optimaliseren wij Unit4 Financials (Coda) omgevingen. Onze gezamenlijke historie reikt dus ver terug.

Halverwege dit jaar introduceerde Unit4 haar nieuwe wereldwijde partnerprogramma waarbinnen elke partner zorgvuldig wordt geselecteerd als specialist. Graadmeters hiervoor zijn de ervaring met de Unit4 producten en gedegen marktkennis.

Trots kunnen wij melden dat wij verkozen zijn tot Elite partner van Unit4. Dit is het hoogste niveau binnen het Unit4-partnerprogramma. Om deze status te behalen hebben wij de afgelopen jaren moeten laten zien aantoonbaar en consistent op het hoogste niveau te kunnen opereren.

Wat betekent dit voor u als Unit4 Financials gebruiker?

Naast onze vertrouwde dienstverlening op het vlak van implementatie, installatie, optimalisatie en beheer van Unit4 Financials, kunt u tevens bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe licenties of bijvoorbeeld de aanschaf van andere Unit4 oplossingen zoals FP&A.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Vertel mij meer over de producten van Unit4 Financials