1 min read

Diesis en Unit4 tekenen implementatie overeenkomst

Featured Image

Sinds 2005 ondersteunt Diesis al organisaties op het gebied van het beheren, implementeren en optimalisaties van hun Unit4 Financials omgevingen. Unit4 merkte Diesis al aan als partner, nu is deze samenwerking formeel bekrachtigd door het tekenen van een implementatieovereenkomst. En mogen wij ons nu officieel implementatie partner noemen van Unit4.

Wat betekent dit voor u als Unit4 Financials (Coda) gebruiker?

U kunt nog steeds hetzelfde van ons verwachten. Al onze werkzaamheden worden door dezelfde ervaren en deskundige consultants uitgevoerd. Eigenschappen zoals flexibiliteit, meedenken en u adviseren blijven voor ons belangrijk.

Volledige ondersteuning bij uw Unit4 Financials omgeving

Hiervoor was het al mogelijk om alle technische en/of functionele werkzaamheden omtrent de software aan ons uit te besteden. Elke dag zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de omgeving? Onze consultants beheren uw omgeving en zorgen ervoor dat het elke dag naar behoren werkt.

Mist u bepaalde functionaliteiten binnen uw omgeving? Ook voor een optimalisatie of her implementatie kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij aanvullende oplossingen om de administratieve lasten te verlichten op de financiële afdeling.

Diesis inzetten voor uw Unit4 Financials omgeving

Bent u een Unit4 Financials gebruiker en wilt u graag advies, heeft u behoefte aan ondersteuning of bent u zich aan het oriënteren op een financieel management oplossing? Neem gerust contact met ons op.

 

contact

 

Factureren is mensenwerk. Of toch niet?  

We gaan terug naar het jaar 1985. Het jaar waarin Evert van Benthem de Elfstedentocht won én tevens het jaar waarin Excel werd geïntroduceerd. Dat eerste kan ik me nog goed herinneren, de lancering...

Je facturatie automatiseren binnen of buiten je ERP systeem?

Een ERP - of financieel systeem, wie heeft het niet? Het is misschien wel één van de belangrijkste systemen die een organisatie in huis heeft. Het is doorgaans ook een vrij kostbaar systeem en dat is...

4 argumenten voor het automatiseren van je uitgaande factuurstroom

Als onderzoeker en docent aan Hogeschool Windesheim doe ik onderzoek naar hoe bedrijven hun order to cash proces hebben ingericht. Denk aan de tijd die het kost om alle stappen vanaf het ontvangen en...