1 min read

Unit4 Financials route naar SaaS

Featured Image

Unit4 Financials naar Unit4 cloud? Als Premier Partner van Unit4 en de grootste Unit4 Financials specialist in Nederland, weten wij precies welke stappen doorlopen moeten worden om Unit4 Financials over te zetten naar de Unit4 cloud. Daarnaast hebben wij een duidelijk beeld van welke extra mogelijkheden en voordelen de overstap naar de cloud u als klant biedt en welke voorwaarden hierbij relevant zijn.

Routekaart on-premise naar de cloud

Inmiddels hebben wij verschillende klanten die hun Unit4 Financials omgeving bij Unit4 in de cloud hebben draaien en zijn we met een aantal klanten bezig deze route in te slaan. Om dit proces goed en soepel te laten verlopen hebben wij een routekaart ontwikkeld. Daarin nemen wij u als klant stap voor stap mee richting de Unit4 cloud omgeving.

In het begeleiden van uw organisatie van uw on-premise oplossing naar de Unit4 cloud, spreken we vooraf verschillende belangrijke zaken met u door:

  • Welke impact heeft de transitie naar de cloud;
  • Wat komt er allemaal bij kijken;
  • Wat is het tijdspad;
  • Wat kan Diesis voor u betekenen.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de route naar de cloud, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

ADVIESGESPREK