2 min read

Wanneer stapt u over op Unit4 Financials Continuous Release?

Featured Image

Begin van dit jaar kondigde Unit4 aan voor Financials te gaan werken met een continuous release. De laatste versie van Unit4 Financials zou na V14 logischerwijs V15 gaan heten, maar dat is hiermee nu Unit4 Financials Continuous Release geworden. Inmiddels is duidelijk dat er gemiddeld elk kwartaal een release wordt uitgebracht met daarin nieuwe toepassingen en bug fixes.

 

Op dit moment zijn de Diesis consultants voor een aantal klanten de upgrade naar Continuous Release aan het voorbereiden. Er lopen verschillende trajecten. ONVZ staat gepland om in oktober live te gaan. En ook voor Klaverblad en NOP is het traject inmiddels gestart.


Unit4 Financials continuous release – wat is nieuw?

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er nieuw is in de meest recente release van Unit4 Financials, sturen wij elk kwartaal uitgebreide release notes naar onze Managed Service klanten.

Wilt u deze ook ontvangen? Hier vindt u meer informatie over Managed Services en kunt u zich inschrijven.

Waarom overstappen op Continuous Release?

Met de wetenschap dat oudere versies van Unit4 Financials niet langer worden ondersteund, is nu overstappen naar de meest recente versie een verstandige keuze.

LEESTIP

Onlangs maakte de Gemeente Leeuwarden samen met Diesis de overstap naar Unit4 Financials Continuous Release. Waarom maakten zij deze keus en hoe ging de upgrade eraan toe?

>> Lees over de upgrade bij Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden over upgrade Unit4 Financials Continuous Release

 

 

Daar komt bij dat u met een door de Continuous Release volledig up to date en dus altijd ‘bij’ bent. Het maakt een einde aan grote updates. U beschikt direct over alle nieuwe toepassingen. Bijkomend voordeel van het overstappen naar de meest recente Unit4 Financials versie is dat u daarmee direct klaar bent voor de cloud.

Direct een afspraak maken?

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen en/of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. 

Neem contact op