2 min read

Webinar - Optimale bankafschriftverwerking met Unit4 Financials

Featured Image
Het verwerken van bankafschriften is vaak een kwestie van veel repeterende handelingen en het nodige uitzoekwerk. Zeker wanneer bankmutaties niet eenvoudig afgeletterd kunnen worden met de juiste facturen of niet gekoppeld kunnen worden aan de juiste kostenrekeningen. Het gehele proces van het downloaden van de bankafschriften tot aan het verwerken in Unit4 Financials kan dan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Onze oplossing voor geoptimaliseerde bankafschriftverwerking maakt daar een einde aan.
 
Ontdek de mogelijkheden tijdens een van onze webinars waarin wij laten zien hoe u dit proces kunt optimaliseren en zo een aanzienlijke tijdbesparing kunt realiseren.
 

Wat kunt u verwachten?

 
Tijdens het webinar laten wij u zien hoe de oplossing werkt en welke voordelen er voor u te behalen zijn. Naast de kwalitatieve voordelen van het optimaliseren van het proces van bankafschriftverwerking, benoemen wij ook de bouwstenen voor een business case voor uw organisatie voor onze oplossing. Wat levert de optimalisatie van bankafschriftverwerking op en weegt dit op tegen de kosten van de oplossing? De uitkomst zal u verrassen.
 

Werkt u al met een oplossing?

 
Bent u al gebruiker van een andere oplossing voor bankafschriftverwerking? Ook dan laten we ons graag uitdagen. Niet alleen functioneel en in gebruikersgemak, maar ook in de prijsstelling en de ontzorging op IT vlak leveren we een meer dan concurrerende oplossing. Zo bieden wij onze oplossing bijvoorbeeld aan in de cloud, waarbij u af bent van lokale installaties en moeilijke VPN verbindingen. En wij garanderen u dat u niet met additionele investeringen te maken gaat krijgen.
 

Reserveer vandaag nog uw plek

 
Op 27 januari organiseren wij een tweetal webinars rondom geoptimaliseerde bankafschriftverwerking met onze oplossing Diesis Bank Statements.
  • 10:00 uur - webinar speciaal voor organisaties die nog geen oplossing hebben voor bankafschriftverwerking.
  • 14:00 uur - webinar speciaal voor organisaties die al een oplossing gebruiken maar geïnteresseerd zijn in een alternatief.
27 januari 2022 - 10:00 uur 27 januari 2022 - 14:00 uur

 

 

 

 

 

Hoe Finance de organisatie meer data-gedreven kan maken

Door verdere digitalisering en automatisering wordt de financiële afdeling steeds meer data-gedreven. Wat betekent dit voor het werk van de financieel professional? En hoe kan Finance de interne...

3 basisprincipes voor de moderne financiële organisatie

Dagelijks ben ik in contact met diverse organisaties die hun, vaak complexe, financiële processen willen optimaliseren. Hoewel dat het nodige advies op maat betekent, zie ik ook een gemene deler in...

3 tips voor Finance om duurzame klantrelaties op te bouwen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een goede relatie met uw klanten onderhouden is een van uw hoogste prioriteiten. Want het kost zoals we allemaal wel weten meer moeite om een nieuwe klant binnen...