1 min read

Eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials: zo doet u dat

Eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials: zo doet u dat

Het verwerken van bankafschriften is vaak een kwestie van veel repeterende handelingen en het nodige uitzoekwerk. Zeker wanneer bankmutaties niet eenvoudig afgeletterd kunnen worden met de juiste facturen of niet gekoppeld kunnen worden aan de juiste kostenrekeningen. Het gehele proces van het downloaden van de bankafschriften tot aan het verwerken in Unit4 Financials kan dan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Onze oplossing voor geoptimaliseerde bankafschriftverwerking, Diesis Bank Statements, maakt daar een einde aan.

 


Ontdek de mogelijkheden! Tijdens het webinar laten we zien hoe u dit proces kunt optimaliseren en zo een aanzienlijke tijdbesparing kunt realiseren.

Wat kunt u verwachten?

Benieuwd hoe Diesis Bank Statements werkt en welke voordelen deze oplossing kan bieden? Tijdens het webinar gaan we niet alleen in op de kwalitatieve voordelen van het optimaliseren van bankafschriftverwerking, maar benoemen we ook de bouwstenen voor een business case voor uw organisatie. Wat levert de optimalisatie van bankafschriftverwerking op en weegt dit op tegen de kosten van de oplossing? De uitkomst zal u verrassen.

Werkt u al met een oplossing?

Bent u al gebruiker van een andere oplossing voor bankafschriftverwerking? Ook dan laten we ons graag uitdagen. Niet alleen functioneel en in gebruikersgemak, maar ook in de prijsstelling en de ontzorging op IT-vlak leveren we een meer dan concurrerende oplossing.

Zo bieden wij onze oplossing bijvoorbeeld aan in de cloud, waarbij u af bent van lokale installaties en moeilijke VPN-verbindingen. En wij garanderen u dat u niet met additionele investeringen te maken krijgt. Nu én straks.


Benieuwd? Bekijk nu het webinar!


Meer weten over Diesis Bank Statements? Bekijk dan nu het gratis webinar. Of download de brochure. 

Bekijk het webinar of Download de brochure

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

7 min read

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

Het migreren van je Unit4 Financials by CODA on-premises software naar de Unit4 Cloud biedt een tal van voordelen. We snappen dat deze migratie een...

Lees verder
Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

9 min read

Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

2024 is het jaar dat gebruikers van Unit4 Financials (by Coda) de switch kunnen maken van een on-premise oplossing naar de Unit4 cloud. Zo’n migratie...

Lees verder
Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

2 min read

Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Bij Diesis staat het opbouwen van goede relaties hoog in de prioriteitenlijst. Dit begint natuurlijk bij ons simpelweg voorstellen. Één voor één...

Lees verder