1 min read

Diesis en Unit4 tekenen implementatieovereenkomst

Diesis en Unit4 tekenen implementatieovereenkomst

Sinds 2005 ondersteunt Diesis al organisaties op het gebied van het beheren, implementeren en optimalisaties van hun Unit4 Financials by Coda omgevingen. Unit4 merkte Diesis al aan als partner, nu is deze samenwerking formeel bekrachtigd door het tekenen van een implementatieovereenkomst. Daardoor mag Diesis zich nu officieel implementatiepartner van Unit4 noemen .

Wat betekent dit voor u als Unit4 Financials (by Coda) gebruiker?

U kunt nog steeds hetzelfde van ons verwachten. Al onze werkzaamheden worden door dezelfde ervaren en deskundige consultants uitgevoerd. Eigenschappen zoals flexibiliteit, meedenken en u adviseren blijven voor ons belangrijk.

Volledige ondersteuning bij uw Unit4 Financials omgeving

Hiervoor was het al mogelijk om alle technische en/of functionele werkzaamheden omtrent de software aan ons uit te besteden. Elke dag zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de Unit4 omgeving? Onze consultants beheren uw omgeving en zorgen ervoor dat het elke dag naar behoren werkt.

Mist u bepaalde functionaliteiten binnen uw Unit4 Financials omgeving? Ook voor een optimalisatie of herimplementatie kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bieden wij aanvullende oplossingen om de administratieve lasten te verlichten op de financiële afdeling. Denk aan het eenvoudig verwerken van bankafschriften met Diesis Bank Statements. 

Diesis inzetten voor uw Unit4 Financials omgeving

Bent u een Unit4 Financials gebruiker en wilt u graag advies, heeft u behoefte aan ondersteuning of bent u zich aan het oriënteren op een financieel management oplossing? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

 

Diesis trotse Elite partner van Unit4

Diesis trotse Elite partner van Unit4

Na het gezamenlijk ondertekenen van de implementatie overeenkomst in juli 2019, werd de jarenlange samenwerking tussen Diesis en Unit4 formeel...

Read More
Diesis en Millennium consulting zetten handtekening onder samenwerking

Diesis en Millennium consulting zetten handtekening onder samenwerking

Krachten bundelen en expertise delen, dat is waar de samenwerking tussen het Engelse Millennium Consulting en Diesis om draait. Beiden hebben...

Read More
Jaarlijkse trainingen Unit4 Financials by Coda

Jaarlijkse trainingen Unit4 Financials by Coda

Speciaal voor organisaties die gebruik maken van Unit4 Financials hebben wij een aantal online trainingen ingepland. U bent hiervoor van harte...

Read More