1 min read

Diesis en Unit4 tekenen implementatieovereenkomst

Diesis en Unit4 tekenen implementatieovereenkomst

Sinds 2005 ondersteunt Diesis al organisaties op het gebied van het beheren, implementeren en optimalisaties van hun Unit4 Financials by Coda omgevingen. Unit4 merkte Diesis al aan als partner, nu is deze samenwerking formeel bekrachtigd door het tekenen van een implementatieovereenkomst. Daardoor mag Diesis zich nu officieel implementatiepartner van Unit4 noemen .

Wat betekent dit voor u als Unit4 Financials (by Coda) gebruiker?

U kunt nog steeds hetzelfde van ons verwachten. Al onze werkzaamheden worden door dezelfde ervaren en deskundige consultants uitgevoerd. Eigenschappen zoals flexibiliteit, meedenken en u adviseren blijven voor ons belangrijk.

Volledige ondersteuning bij uw Unit4 Financials omgeving

Hiervoor was het al mogelijk om alle technische en/of functionele werkzaamheden omtrent de software aan ons uit te besteden. Elke dag zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de Unit4 omgeving? Onze consultants beheren uw omgeving en zorgen ervoor dat het elke dag naar behoren werkt.

Mist u bepaalde functionaliteiten binnen uw Unit4 Financials omgeving? Ook voor een optimalisatie of herimplementatie kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bieden wij aanvullende oplossingen om de administratieve lasten te verlichten op de financiële afdeling. Denk aan het eenvoudig verwerken van bankafschriften met Diesis Bank Statements. 

Diesis inzetten voor uw Unit4 Financials omgeving

Bent u een Unit4 Financials gebruiker en wilt u graag advies, heeft u behoefte aan ondersteuning of bent u zich aan het oriënteren op een financieel management oplossing? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

 

3 uitdagingen van de CFO anno 2024

5 min read

3 uitdagingen van de CFO anno 2024

In de dynamische wereld van Finance worden CFO's geconfronteerd met complexe uitdagingen. Zo zorgt de veranderlijkheid van vandaag de dag ervoor dat...

Lees verder
Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

7 min read

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

Het migreren van je Unit4 Financials by CODA on-premises software naar de Unit4 Cloud biedt een tal van voordelen. We snappen dat deze migratie een...

Lees verder
Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

9 min read

Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

2024 is het jaar dat gebruikers van Unit4 Financials (by Coda) de switch kunnen maken van een on-premise oplossing naar de Unit4 cloud. Zo’n migratie...

Lees verder