2 min read

Zo haalt u nóg meer uit uw Unit4 Financials omgeving

Zo haalt u nóg meer uit uw Unit4 Financials omgeving

Werkt u al geruime tijd met Unit4 Financials by Coda en heeft zich het gebruik on the job eigen gemaakt? Loopt het gesmeerd, maar bekruipt u toch soms het gevoel dat er meer (uit) te halen is? Waar begint u dan? Hoe kunt u het gebruik van Unit4 Financials verder optimaliseren? In dit artikel vertellen wij u graag meer over hoe u meer uit uw Unit4 Financials omgeving kunt halen.

 

Onderzoek geeft inzicht

De optimalisatietrajecten die wij uitvoeren starten altijd met een uitgebreide scan van uw huidige Unit4 Financials (by Coda) omgeving. Bij de verbeterpunten die uit dit onderzoek aan het licht komen, wordt duidelijk aangegeven waarom u zou moeten optimaliseren. En (belangrijker nog) wat het u uiteindelijk oplevert.

Maar waar letten onze consultants op tijdens het optimaliseren van Unit4 Financials omgevingen? En hoe schaalt u op naar een hoger niveau? Wij delen alvast een aantal verbetertips met u.

Verbetertips voor uw Unit4 Financials omgeving

 • Optimaliseer kennis en wijze van gebruik
  Door Unit4 Financials specialisten met u mee te laten kijken, wordt inzichtelijk op welk vlak kennis en gebruik nog kunnen worden geoptimaliseerd.

 • Neem bestaande processen en functionaliteiten onder de loep
  Kijk kritisch naar bestaande processen en functionaliteiten. Worden deze ten volle benut of is er nog uitbreiding en optimalisatie mogelijk?
 • Stroomlijn bestaande processen met nieuw(e) ontdekte functionaliteit
  Door mogelijke nieuwe functionaliteit op te zetten en in gebruik te nemen kunt u processen binnen uw organisatie (beter) stroomlijnen.

 • Kijk hoe u de beheersbaarheid en inrichting van uw omgeving kunt verbeteren
  Door het beheer van uw omgeving uit te besteden en interne key-users op te leiden, wordt u ontzorgt. Key-users kunnen zo (een deel) van uw beheertaken op zich nemen.

Waarom kiezen voor optimalisatie?

Prima al die tips, maar waarom zou u de gevonden optimalisatiepunten moeten doorvoeren? U werkt al jaren met Unit4 Financials en hebt alles onder controle. Wij zetten graag een aantal redenen voor u op een rij:

 • Bespaar tijd en geld. Door het verder automatiseren, bent u minder tijd kwijt aan vervelende en alledaagse werkzaamheden. Door het stroomlijnen van werkzaamheden houden u en uw werknemers meer tijd over voor de core business van de organisatie.
 • Verhoog productiviteit. Met geoptimaliseerde processen bent u beter voorbereid op de groei van uw organisatie, wordt de productiviteit en daarmee de waarde van uw organisatie verhoogd.
 • Voorkom dubbel werk. Door ingebouwde controles hoeft u geen dubbele controles meer uit voeren, deze kunnen volledig geautomatiseerd worden.
 • Beslis sneller. Door een geoptimaliseerd applicatielandschap beschikt u over een snellere informatievoorziening, waardoor u sneller betere keuzes kunt maken en nooit meer kansen mist. 

Overtuigd? Zet de volgende stap!

Heeft u ook het gevoel dat u meer uit Unit4 Financials by Coda kunt halen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ontdek hoe wij u hierin kunnen ondersteunen.

Neem contact op

Overtollige data in Unit4 Financials, weg ermee?

Overtollige data in Unit4 Financials, weg ermee?

Wanneer een applicatie veelvuldig gebruikt wordt en een centrale plek inneemt binnen een organisatie, wordt er ook het nodige aan data opgeslagen....

Read More
Effectief inzetten van Rollen en Bevoegdheden binnen Unit4 Financials

Effectief inzetten van Rollen en Bevoegdheden binnen Unit4 Financials

Wist u dat u met het gebruik van Rollen en Bevoegdheden de autorisatie van rechten van een Unit4 Financials gebruiker op een eenvoudige manier per...

Read More
Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

2024 is het jaar dat gebruikers van Unit4 Financials (by Coda) de switch kunnen maken van een on-premise oplossing naar de Unit4 cloud. Zo’n migratie...

Read More