3 min read

Terugblik Diesis Unit4 Gebruikersdag 2023 (Thema: Visie op Finance)

Featured Image

Gebruikers van Unit4 Financials by Coda verzamelden zich donderdag 26 oktober op het kantoor van Diesis. De strategisch partner van Unit4 uit Ede organiseert regelmatig bijeenkomsten, waaronder de jaarlijkse Unit4 Gebruikersdag. Dit jaar stond deze dag in het teken van het thema ‘Visie op Finance 2024’. Diesis en de aanwezigen gingen aan de hand van verschillende onderwerpen in gesprek over de (nabije) toekomst van het financiële vak.

Overstap naar de cloud

Er werd uitgebreid stilgestaan bij de aangekondigde cloudmigratie van Unit4 Financials by Coda. Wat betekent het voor organisaties dat de on premises oplossingen van Unit4 eind 2024 end-of-life zijn? Welke stappen kan of moet men nu gaan nemen? En hoe kan Diesis hierbij helpen? Diesis is namelijk gespecialiseerd in de ondersteuning van on premises naar de cloud en biedt graag ondersteuning.

Er waren -logischerwijs- veel vragen uit het publiek, waar algemeen directeur Tino Wendriks zo goed mogelijk antwoord op gaf.

Toekomst van e-invoicing

Ook ging de groep in gesprek over de toekomst van e-invoicing met Paul van der Lee en gastspreekster Karin Lemmen van Waterschap Aa en Maas. Er komen namelijk grote veranderingen in de wet- en regelgeving aan en die zullen de komende jaren veel impact hebben op de manier waarop organisaties facturen versturen en ontvangen.

Later beklommen David Veenendaal, Senior Solution Consultant bij Unit4 en Jeroen F.L. van der Zee het podium om te vertellen over Financial Planning and Analysis (FP&A). Zij werden afgelost door Nicky Hendriks van Diesis’ zusterbedrijf Coforce. Hij nam de zaal mee in de wondere wereld van Robotic Process Automation (RPA).

Nieuwe connecties

De dag stond echt in het teken van kennis delen en ervaringen uitwisselen. Niet alleen tijdens inhoudelijke sessies, maar vooral ook tijdens de heerlijke lunch en afsluitende borrel. Mooi om te zien dat er weer heel wat nieuwe connecties zijn ontstaan. Bedankt aan alle aanwezigen en tot volgend jaar! 

Bedankt aan alle aanwezigen en tot volgend jaar!

Neem contact op

Diesis Unit4 Gebruikersdag 1
Diesis Unit4 Gebruikersdag 2

 

Diesis Unit4 gebruikersdag 2023 3
Diesis Unit4 gebruikersdag 2023 4
Paul van der Lee en Karin Lemmer (Waterschap Aa en Maas) geven presentatie voor volle zaal over over e-invoicing
Gebakjes tijdens de Diesis Unit4 Gebruikersdag