1 min read

Wanneer gaat u over naar Unit4 Financials versie 14?

Featured Image

Recentelijk heeft Unit4 een nieuwe versie van het Financials product uitgebracht, namelijk versie 14. In deze versie zijn een aantal interessante functionaliteiten toegevoegd. Denk hierbij aan de uitgebreidere Flexifields en de workflow op elementniveau. Daarnaast zijn er ook verbeteringen doorgevoerd in bestaande functionaliteiten en is de onderliggende technische infrastructuur aangepast en eenvoudiger geworden. Kortom een versie om serieus te overwegen, naar onze mening.

Wat kunt u verwachten van Diesis?

Diesis Consultancy is sinds 2005 gespecialiseerd in het implementeren, beheren en optimaliseren van Unit4 Financials by Coda omgevingen. Naast de functionele aspecten van dit soort trajecten, hebben wij ook de uitgebreide technische kennis om installaties te verzorgen en maatwerkoplossingen te bouwen.

  • Het kunnen bieden van een totaaloplossing (van installatie tot configuratie tot maatwerk)
  • Bredere scope, niet alleen applicatie- maar ook procesgericht
  • Objectieve benadering richting de Unit4 Financials by Coda software
  • Persoonlijke en flexibele houding
  • Marktconforme tarieven

Wij zijn bekend met de functionele en technische verbeteringen van versie 14 en denken u prima te kunnen begeleiden in een upgrade traject naar versie 14, waarbij wij u vanaf de installatie tot en met de live gang op iedere gewenste manier kunnen ondersteunen.

Meer weten over Unit4 dienstverlening door Diesis?

In deze brochure komt u meer te weten over de Unit4 producten en de diensten van Diesis. 

Download onze brochure

Wanneer u naar aanleiding hiervan vragen heeft en/of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.