1 min read

Eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials: zo doe je dat

Eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials: zo doe je dat

Het verwerken van bankafschriften is vaak een kwestie van veel repeterende handelingen en het nodige uitzoekwerk. Zeker wanneer bankmutaties niet eenvoudig afgeletterd kunnen worden met de juiste facturen of niet gekoppeld kunnen worden aan de juiste kostenrekeningen. Het gehele proces van het downloaden van de bankafschriften tot aan het verwerken in Unit4 Financials by Coda kan dan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Onze oplossing voor geoptimaliseerde bankafschriftverwerking speciaal voor Unit4 Financials by Coda, Diesis Bank Statements, maakt daar een einde aan.

 


Ontdek de mogelijkheden! Tijdens het webinar laten we zien hoe je dit proces kunt optimaliseren en zo een aanzienlijke tijdbesparing kunt realiseren.

Wat kun je verwachten?

Benieuwd hoe Diesis Bank Statements werkt en welke voordelen deze oplossing kan bieden? Tijdens het webinar gaan we niet alleen in op de kwalitatieve voordelen van het optimaliseren van bankafschriftverwerking, maar benoemen we ook de bouwstenen voor een business case voor jouw organisatie. Wat levert de optimalisatie van bankafschriftverwerking op en weegt dit op tegen de kosten van de oplossing? De uitkomst zal je verrassen.

Werk je al met een oplossing?

Ben je al gebruiker van een andere oplossing voor bankafschriftverwerking? Ook dan laten we ons graag uitdagen. Niet alleen functioneel en in gebruikersgemak, maar ook in de prijsstelling en de ontzorging op IT-vlak leveren we een meer dan concurrerende oplossing.

Zo bieden wij onze oplossing bijvoorbeeld aan in de cloud, waarbij je af bent van lokale installaties en moeilijke VPN-verbindingen. En wij garanderen je dat je niet met additionele investeringen te maken krijgt. Nu én straks.


Benieuwd? Bekijk nu het webinar!

Meer weten over Diesis Bank Statements? Bekijk dan nu het webinar of download de brochure. 

Bekijk het webinar of Download de brochure

Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

In deze rubriek stellen de Diesis-teamleden zich aan u voor. Ditmaal de beurt aanSenior Sales Executive Jeroen van der Zee. Zijn specialisatie is...

Read More
Terugblik Diesis Unit4 Gebruikersdag 2023 (Thema: Visie op Finance)

Terugblik Diesis Unit4 Gebruikersdag 2023 (Thema: Visie op Finance)

Gebruikers van Unit4 Financials by Coda verzamelden zich donderdag 26 oktober op het kantoor van Diesis. De strategisch partner van Unit4 uit Ede...

Read More
Diesis trotse Elite partner van Unit4

Diesis trotse Elite partner van Unit4

Na het gezamenlijk ondertekenen van de implementatie overeenkomst in juli 2019, werd de jarenlange samenwerking tussen Diesis en Unit4 formeel...

Read More