Premier Partner voor Unit4 Financials by Coda consultancy

 

Diesis is gespecialiseerd in implementatie, beheer, upgrades en transitie van on-premise naar de cloud van Unit4 Financial by Coda

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact op

 

4CEE_header_scroll

Unit4 Financials by Coda verlicht de financiële administratieve lasten én ondersteunt de business bij het maken van strategische beslissingen.

De finance software van maakt dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor het gehele team mogelijk én makkelijk. Met Unit4 Financials by Coda ben je in staat om een omslag te maken van het traditionele achteraf analyseren van gegevens naar het vooruitkijkend komen tot inzichten en adviezen voor de organisatie.

Unit4 Financials by Coda geeft je veelzijdige inzichten uit één bron. Zo krijg je het volledige plaatje. Met Unit4 Financials by Coda kies je voor een best-in-class financiële ERP-oplossing die naadloos aansluit op bestaande branche- en rolspecifieke applicaties. Verder is de finance software ontworpen om te groeien en te veranderen, zodat processen kunnen worden geschaald en aangepast naar jouw bedrijf. 

Voordelen Unit4 Financials by Coda

Unit4 Financials by Coda is best-in-class software voor financieel beheer. Hieronder benoemen we kort een aantal van de voordelen het boekhoudpakket van Unit4.

Eenvoudig in gebruik

 • De oplossing is ontwikkeld met oog op de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid en gemak maximaliseert de acceptatie en adoptie door gebruikers in de organisatie.
 • Unit4 Financials by Coda werkt met één grootboek. Hierdoor hoef je voor betrouwbare, realtime financiële informatie slechts één keer wijzigingen aan te brengen.
 • Daarnaast is de software multi-functioneel. Zo kun je de gehele organisatie classificeren, meten en analyseren én, niet geheel onbelangrijk, voldoen aan de lokale vereisten.
 • Tot slot is Unit4 Financials by Coda interoperabel. Je kunt systemen waar Unit4 Financials by Coda mee communiceert blijven optimaliseren en doorontwikkelen, zonder dat dit effect heeft op jouw Unit4 Financials omgeving.

Altijd realtime inzicht en overzicht

 • Unit4 Financials by Coda biedt realtime inzicht in de financiële situatie. Van een globaal overzicht tot aan de kleine details.
 • De software biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde 'flexibele velden'. Hiermee zit je niet vast aan een beperkt aantal mogelijkheden en kun je alle, voor jou relevante, informatie vastleggen, wat weer helpt om betere en snellere beslissingen te nemen.
 • Unit4 Financials by Coda maakt de financiële afsluiting van een periode makkelijk. Door gebruik te maken van één financieel model is de boekhouding altijd up-to-date en in balans.

Meer grip op inkoop en leveranciers

 • Unit4 Financials by Coda helpt je om de controle en efficiëntie tijdens een aanbestedingsproces te verbeteren.
 • Krijg inzicht in leveranciersprestaties, houd grip op de uitgaven en werk met voorkeursleveranciers (voorkom maverick buying).
 • Met meer inzicht in de leveranciersprestaties geef je aanbestedingsmanagers de tools om effectiever te onderhandelen met leveranciers.

Facturen beter en sneller versturen

 • De software maakt het makkelijk om facturen en bijbehorende documenten in te zien en bij te houden.
 • Door het gebruik van workflows kunnen facturen snel goedgekeurd en verstuurd worden.
 • Unit4 Financials by Coda helpt financiële medewerkers om makkelijker en efficiënter samen te werken.
 • Een hogere nauwkeurigheid, en dus minder fouten, leidt tot minder klantgeschillen en betalingen worden sneller ontvangen.

Volledige financiële controle

 • Met de activa module wordt het gemakkelijk om alle activa met vertrouwen te beheren. Of je nu meerdere vestigingen hebt, in meerdere landen actief bent of met verschillende valuta werkt, deze module geeft je volledige controle over alle activa.
 • Door dit proces te automatiseren, zijn medewerkers minder tijd kwijt aan administratieve taken.
 • Integreer het managen van de activa met de boekhouding, het inkoopmanagement/aanbestedingsmanagement en overige financiële activiteiten voor volledige financiële controle en zichtbaarheid.

Unit4 Financials by Coda consultancy

Diesis is dé go-to-market Premier Partner van Unit4. Ons team is gespecialiseerd in het implementeren, beheren en upgraden van Unit4 Financials by Coda. Daarnaast begeleiden wij organisaties in de transitie van on-premise naar de cloud.

Van aanschaf tot beheer

Door onze jarenlange ervaring met Unit4 Financials by Coda kun je bij ons terecht voor het volledige traject van aanschaf, implementatie, inrichting en beheer van de finance software. Overweeg je de aanschaf van Unit4 software? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Extra ondersteuning bij je finance management software

Een complex financieel programma vraagt zo nu en dan om extra ondersteuning. Onze medewerkers en consultants helpen je graag verder. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van functioneel beheer, trainingen, het optimaliseren van de financiële processen, maatwerkoplossingen of complete ontzorging met ons Managed Services contract.

Aanvullende oplossingen op Unit4 Financials by Coda

Speciaal voor Unit4 Financials by Coda hebben wij een aantal oplossingen ontwikkeld die aanvullend op de software gebruikt kunnen worden. Stuk voor stuk een waardevolle aanvulling op de Unit4 Financials omgeving. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van Diesis Bank Statements voor optimale verwerking van bankafschriften in Unit4 Financials en Diesis Billing voor het eenvoudig genereren, controleren en versturen van verkoopfacturen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Unit4 Financials by Coda?

Neem dan contact met ons op, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Neem contact op