Actuele bedrijfsinformatie beschikbaar in Unit4 Financials dankzij koppeling met Company.info

DI_Koppeling_CompanyInfo-01

 

Het beschikken over actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie is essentieel om veilig en verantwoord zaken te doen. Baseer bijvoorbeeld je beslissing om zaken te doen met een potentiële nieuwe klant op hun kredietwaardigheid. Door de koppeling tussen Unit4 Financials en Company.info heb je nu altijd toegang tot betrouwbare, actuele en inzichtelijke bedrijfsinformatie van huidige én toekomstige klanten.


Hoe meer je weet over de bedrijven waarmee je zaken doet of van plan bent te doen, hoe beter. Met betrouwbare informatie kun je betere, weloverwogen beslissingen nemen en onnodige risico's voorkomen.

Beoordeel risico's nauwkeuriger met kredietinformatie


Wil je bijvoorbeeld inschatten of een potentiële klant in staat is jouw facturen te betalen? Met de integratie van Company.info in Unit4 Financials heb je toegang tot actuele kredietinformatie van het betreffende bedrijf, gebaseerd op analyses van hun betalingsgedrag in het verleden en heden.

In één oogopslag zie je wat het betaalrisico is als je met dit bedrijf in zee gaat. Hiermee kun je weloverwogen beslissen of je wel of geen zaken met hen wilt doen, waardoor je de kans op wanbetaling verkleint en minder financieel risico loopt.

Verminder debiteurenrisico


Actuele en betrouwbare kredietinformatie is een waardevolle toevoeging voor debiteurenbeheer en kan bijdragen aan de financiële gezondheid van jouw bedrijf.

Kredietinformatie kan tevens helpen bij het identificeren van potentiële problemen bij bestaande klanten voordat ze zich voordoen. Als je bijvoorbeeld weet dat een klant moeite heeft om op tijd te betalen, kun je proactief contact opnemen met de klant om problemen op te lossen voordat ze verergeren.

Ken je klant: weet met wie je zaken doet


Niet alleen de kredietwaardigheid van een (potentiële) klant is belangrijk om te weten als je op het punt staat een grote deal te sluiten. Andere vragen die invloed hebben op of je veilig en verstandig zaken kunt doen met een partij zijn bijvoorbeeld: zijn er het afgelopen jaar veel bestuurswisselingen geweest? Zien de winst- en verliescijfers er rooskleurig uit? En is degene met wie je het contract sluit wel bevoegd om te tekenen?

Dit soort bedrijfsinformatie speelt een grote rol in de besluitvorming om wel of niet met een partij in zee te gaan en is belangrijk voor debiteurenbeheer. Via de software-integratie met Company.info kun je eenvoudig en snel belangrijke bedrijfsgegevens opvragen.

Betrouwbare bedrijfsinformatie


De beschikbare gegevens zijn actueel, betrouwbaar en compleet. Company.info gebruikt namelijk tientallen bronnen, zoals het Handelsregister, de Kamer van Koophandel, het Kadaster, Rechtspraak.nl en VWE.

Het bedrijf controleert en verifieert deze verschillende bronnen met elkaar en voegt extra data-intelligentie toe om de kwaliteit van de data te borgen.

Natuurlijk voldoen alle bedrijfsgegevens volledig aan de toepasselijke wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Meer informatie?


Wil je meer weten over de koppeling tussen Unit4 Financials en Company.Info en wat dit voor jou betekent? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Neem contact op

 


diesis-iso-logos

© Diesis | Disclaimer | Privacy | General Terms

Contact


+31 (0)318 64 87 45
6716WD, Ede
Oortlaan 2
The Netherlands