Over ons

Diesis is gespecialiseerd in financiële boekhouding met Unit4 Financials.

Neem contact op  of  Download onze brochure

 

diesis-unit4-logobar11

 

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Diesis, onderdeel van 4CEE, en leveren oplossingen en diensten voor het optimaliseren van je financieel administratieve processen.

Wij beheren, ondersteunen en optimaliseren de omgeving van Unit4 Financials (by Coda) bij een groot aantal organisaties. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een zogenaamde 'Premier Partner' van Unit4. Ook zijn wij zeer sterk in het ontwikkelen van Unit4 Financials add-ons die een grote meerwaarde bieden aan de applicatie. 

Verder hebben wij ons gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur. De software die wij leveren voor het optimaliseren van dit Order to Cash proces is ERP-onafhankelijk.

Unit4 Premier Partner 2022

Het Diesis team

Ons team van professionals staat voor je klaar en denkt met je mee. Samen staan wij voor flexibiliteit en kwaliteit. Voor persoonlijk contact met onze relaties. Daarom is een open en eerlijke samenwerking de basis.

Onze adviseurs/business consultants, applicatie consultants, technische consultants en projectmanagers bieden je een schat aan kennis en jarenlange ervaring.

Financieel administratie specialisten

Werken bij

 

Hou je van proces optimalisatie, data analyse, systeem integratie en/of heb je veel kennis van Order to Cash- en financiële processen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bekijk de vacatures (opent in nieuwe pagina)

Order to Cash software expertise

diesis-unit4-logobar12

 

Neem contact op  of  Download onze brochure


diesis-iso-logos

© Diesis | Disclaimer | Privacy | General Terms

Resources

Servicecenter

Contact


+31 (0)318 64 87 45
6716WD, Ede
Oortlaan 2
The Netherlands