Aanvullende oplossingen

Voeg meerwaarde toe aan uw financiële software

Ontdek de voordelen 

Met onze aanvullende oplossingen worden additionele functionaliteiten geboden op uw huidige financiële of ERP oplossing.

Waaronder een aantal oplossingen die wij speciaal voor Unit4 Financials hebben ontwikkeld en die aanvullend op de software gebruikt kunnen worden. Stuk voor stuk een waardevolle aanvulling op uw Unit4 Financials omgeving.

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van de Diesis Finance Solutions:

Aanvullende oplossingen

Bekijk onze oplossingen

Alert Engine

Ontvang automatisch notificaties

 

Universele oplossing waarmee automatisch notificaties worden verzonden en/of bestanden worden gevoed. Dit naar aanleiding van vooraf gedefinieerde gebeurtenissen (events)

Lees meer

Auditing

Eenvoudig een audit run draaien


Iedere organisatie heeft te maken met financiële IT audits waarbij aangetoond moet worden dan er veilig en betrouwbaar gewerkt wordt binnen het financiële applicatie landschap. Onze Auditing oplossing maakt dit mogelijk.

Lees meer

Bankafschrift
verwerking

Speciaal voor Unit4 Financials

 

Is het verwerken van uw bankafschriften een tijdrovende, complexe en foutgevoelig klus? Ontbreekt daardoor een goed inzicht in uw openstaande posten? Ontdek de mogelijkheden van Diesis Bank Statements.

Lees meer

Budget & Forecast

Speciaal voor Unit4 Financials

 

Werkt u voor het doen van prognoses en het vaststellen van budgetten met MS Excel? Is zo in de loop van de tijd een wir war aan bestanden ontstaan met ingewikkelde macro’s en koppelingen naar andere bestanden? Maak op minder complexe wijze uw budgetten  en prognoses met Diesis Budget & Forecasting

Lees meer

Business intelligence

Gegevens verzamelen en koppelen

 

Veel systemen zijn zo geautomatiseerd dat het moeilijk is om bepaalde gegevens boven water te halen.  En wat als deze databronnen onderling geen verbanden kunnen leggen en u daardoor belangrijke informatie mist? Dan biedt een Business Intelligence tool  (BI-tool) de oplossing.

Lees meer

Debiteurenbeheer

Sneller incasseren en risico's verminderen

 

Is het versturen van aanmaningen naar uw niet betalende debiteuren een tijdrovende en complexe activiteit? Zou u wel betalingsregelingen willen treffen met uw debiteuren, maar staat de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken u tegen?

Ontdek dan de mogelijkheden van onze credit management oplossing voor efficiënt en effectief debiteurenbeheer.

 

Lees meer

E-facturatie

Veilig factureren, sneller incasseren

 

Het geautomatiseerd versturen en ontvangen van uw facturen biedt vele voordelenNaast de besparing in tijd en geld die gerealiseerd wordt, zijn er nog meer voordelen te noemen.

Lees meer

Service Portal

Geautomatiseerd facturen genereren, opmaken en versturen

 

In aanvulling op Unit4 Financials is het Diesis Service Portal (voorheen Diesis Factuur Portaal) ontwikkeld. Met deze add-on wordt het mogelijk om geautomatiseerd vanuit Unit4 Financials facturen te  genereren, op te maken en te versturen..

Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze aanvullende oplossingen en hun meerwaarde voor uw financiële omgeving? 

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij  denken graag met u mee.

Contact opnemen

Contact opnemen