Online Training Unit4 Financials

Regelmatig verzorgen wij Unit4 Financials voor functioneel beheerder en gebruikers van Unit4 Financials. Helaas is het voorlopig niet mogelijk om dit op locatie bij u of bij ons te laten plaatsvinden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om (een van onze) trainingen online bij te wonen. U kunt eenvoudig vanaf uw (thuis)werkplek deelnemen!

Wat kunt u verwachten?

De trainingen zijn erop gericht om u als functioneel beheerder van Unit4 Financials (nog) meer kennis te laten opdoen van de applicatie en u handvatten te geven om uw organisatie te ondersteunen in het optimaal gebruiken van Unit4 Financials.  Net als bij onze trainingen op locatie zorgen wij uiteraard voor trainingsmateriaal en  toegang tot de Unit4 Financials trainingsomgeving.

Welke online trainingen kunt u volgen?

De volgende online Unit4 Financials trainingen hebben wij voor u beschikbaar:

  • Workflow – Het inrichten van zowel workflow op documenten als elementen
  • Geavanceerd opvragen – Het inrichten en gebruiken van opvragen transacties, generiek opvragen en de mogelijkheden van de Analyser
  • Flexibele velden – Het inrichten van zowel flexibele velden op elementen, als transacties
  • Beheer – Het inrichten van gebruikers, bevoegdheden, rollen en de verschillende mogelijkheden daaromtrent

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de online training bedragen € 150,00 (excl. btw) per persoon. De training zal 2 uur duren en tijdens de training heeft u voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen aan uw Unit4 Financials trainer Hans van Leur.

Als eerste op de hoogte van nieuwe data?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe trainingsdata bekend. Wilt  u als eerste op de hoogte zijn? Vul dan onderstaand formulier in en wij informeren u zodra nieuwe data bekend zijn.