Financieel Management

Meer grip op uw financiële processen

Maak dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor uw team
mogelijk met software voor financieel management.

Software voor Financieel Management


De rol die Finance speelt binnen zakelijke besluitvorming wordt steeds groter. Aan de hand van data-analyses levert Finance inzichten aan stakeholders in het hele bedrijf. Om over de bedrijfsstrategie te informeren en context te bieden over de impact van bepaalde (te nemen) beslissingen.

Om dit succesvol te kunnen doen is eenvoudige toegang tot actuele Finance- en HR-data noodzakelijk en is de mogelijkheid om verschillende databronnen te gebruiken voor multidimensionale rapportages en analytics een randvoorwaarde.

Met goede software voor financieel management kunt u moeiteloos op verandering inspelen, blijft u veerkrachtig in onzekere tijden en kunt u proactief en strategisch reageren.

Bekijk onze oplossingen

Unit4 Financials

Flexibele, realtime financiële informatie

 

Met Unit4 Financials kiest u voor een best-in-class oplossing die naadloos werkt met de door u gekozen branche- en rolspecifieke applicaties. Het maakt dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor uw team mogelijk.

Het stelt u en uw team in staat om een omslag te maken van het traditionele achteraf analyseren van gegevens naar het vooruitkijkend komen tot inzichten en adviezen voor uw organisatie.

Lees meer

Unit4 Financial Planning & Analysis

Controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen in uw hele organisatie 


Financial Planning & Analysis processen kunnen niet alleen waarde toevoegen aan uw eigen afdeling Finance, maar ook aan andere afdelingen binnen uw organisatie zoals Sales tot HR.  Daarmee is FP&A een afdeling overstijgend platform geworden voor de totale organisatie.

Dat op zich is al een reden om met FP&A software te gaan werken.

Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor financieel management?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij  denken graag met u mee.

Contact opnemen