Unit4 Financieel Management

Meer grip op je financiële processen

Maak dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor je team mogelijk met software voor financieel management.

Financiële software


Financieel management speelt binnen zakelijke besluitvorming een steeds groter wordende rol. Aan de hand van financiële analyses worden inzichten geleverd aan stakeholders binnen en buiten de organisatie. Om over de bedrijfsstrategie te informeren en context te bieden over de impact van bepaalde te nemen beslissingen.

Om dit succesvol te kunnen doen is actuele toegang tot financiele en HR-data noodzakelijk en is de mogelijkheid om verschillende databronnen te gebruiken voor multidimensionale rapportages en analytics een randvoorwaarde.

Met goede software voor financieel management kun je moeiteloos op verandering inspelen, blijf je veerkrachtig in onzekere tijden en kun je proactief en strategisch reageren.

Automatiseren van financiële processen

Wij bieden diverse software oplossingen op het gebied van financieel management, met als hart van het financieel beheer: Unit4 Financials. Als uitbreiding hierop bieden wij Unit4 Planning & Analysis en diverse zelf ontwikkelde add-ons voor Unit4 Financials. Bijvoorbeeld onze software voor het automatiseren van je bankafschriftenverwerking, een moderne oplossing voor het converteren, controleren en versturen van je uitgaande facturen, én een handige e-invoicing connector waarmee je alle inkomende e-facturen direct in kunt laten lezen in Unit4 Financials met daarbij de gewenste boeking.

GettyImages-640126769

Unit4 Financials

Compromisloze software voor financieel beheer


Met Unit4 Financials kies je voor een best-in-class oplossing die naadloos werkt met de door jou gekozen branche- en rolspecifieke applicaties. Het maakt dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor je team mogelijk.


Lees meer

GettyImages-709129525-1

Unit4 Financials Planning & Analysis

Controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen 


Voer strategisch financieel management op een betere en snellere manier door je cijfers aan het werk te zetten. Unit4 FP&A helpt o.a. met prestatiemanagement, planning, prognoses, financiële consolidatie en financiële analyse.

Lees meer

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor Unit4 financieel management?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij  denken graag met je mee.

Contact opnemen