2 min read

Nieuwe projecten van start

Featured Image

De afgelopen maanden hebben we weer een aantal interessante projecten mogen starten. Onlangs zijn we begonnen met het upgraden van Unit4 Financials naar versie 14 bij De Onderlinge 's Gravenhage en Holiday On Ice. Bij Saxion hebben wij de Technische Audit uitgevoerd en zullen wij binnenkort starten met de upgrade van de omgeving naar versie 14. Steeds meer organisaties maken de overstap naar versie 14. Wilt u ook upgraden naar versie 14? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden en onze aanpak.

Consumentenbond automatiseert de inkomende facturen

Deze maand starten we met de implementatie van de oplossing voor het automatiseren van de inkomende facturen bij de Consumentenbond. Met de geïntegreerde oplossing worden de inkomende facturen geautomatiseerd verwerkt.

De inkomende facturen worden herkent, gecodeerd en ter controle of goedkeuring voorgelegd aan de medewerker(s). Vanuit het register wordt de goedgekeurde factuur doorgeboekt.

De repeterende (contract)facturen worden gematcht met het binnen de oplossing vastgelegde contracten. Binnen de contractenmodule kunnen de contracten worden gefiatteerd en geactiveerd en kan het betalingsschema plus codering worden toegevoegd. De facturen worden verwerkt zonder tussenkomst van de budgethouder en / of crediteurenmedewerker.

Waterschapsbedrijf Limburg voldoet aan de wetgeving

Waterschapsbedrijf Limburg is live gegaan met PEPPOL. Zij zijn één van de organisaties die de deadline van 18 april hebben gehaald en op deze manier e-facturen kunnen ontvangen en verwerken. Met de oplossing van Diesis is Waterschapsbedrijf Limburg in staat om alle facturen te ontvangen en te verwerken. De e-invoicing oplossing van Diesis is geïntegreerd met Unit4 Financials (Coda).

Waterschapsbedrijf Limburg had de wens om facturen die door leveranciers als PEPPOL bericht worden aangeleverd te verwerken. Hiervoor wordt het Access Point gebruikt van Easy Systems. De facturen die als PDF binnenkomen per e-mail worden middels de OCR oplossing van Diesis herkent en aangeboden aan de workflow in Unit4 Financials. Wij bieden voor Waterschapsbedrijf Limburg een totaaloplossing voor de inkomende facturen.

De komende periode zullen wij de oplossing voor het versturen van de verkoopfacturen als PEPPOL bericht inrichten.