1 min read

Nieuwe projecten: upgrade Unit4 Financials en Peppol-facturen versturen

Nieuwe projecten: upgrade Unit4 Financials en Peppol-facturen versturen

De afgelopen maanden heeft Diesis weer aan aantal mooie projecten mogen starten. Benieuwd waar onze consultants zich zoal mee bezig houden? We nemen u graag even mee!


Onlangs zijn we begonnen met het upgraden van Unit4 Financials by Coda naar versie 14 bij De Onderlinge 's Gravenhage en Holiday On Ice.

Bij Saxion hebben wij de Technische Audit uitgevoerd en starten wij binnenkort met de upgrade van de omgeving naar versie 14.

Steeds meer organisaties maken de overstap naar versie 14. Wilt u ook upgraden naar versie 14? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden en onze aanpak.

 

Waterschapsbedrijf Limburg verstuurt en ontvangt Peppol-facturen

Waterschapsbedrijf Limburg is live gegaan met Peppol. Zij zijn één van de organisaties die de deadline van 18 april hebben gehaald en op deze manier e-facturen kunnen ontvangen en verwerken.

Met de oplossing van Diesis is Waterschapsbedrijf Limburg in staat om alle facturen te ontvangen en te verwerken. De e-facturatie oplossing van Diesis is geïntegreerd met Unit4 Financials (by Coda).

Waterschapsbedrijf Limburg had de wens om facturen die door leveranciers als Peppol-bericht worden aangeleverd, te verwerken. Hiervoor wordt het Access Point gebruikt van onze zusterorganisatie Easy Systems. De facturen die als PDF binnenkomen per e-mail worden middels de OCR-oplossing van Diesis herkend en aangeboden aan de workflow in Unit4 Financials. Zo bieden we voor Waterschapsbedrijf Limburg een totaaloplossing voor de inkomende facturen.

De komende periode richten we de oplossing voor het versturen van de verkoopfacturen via Peppol in. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer over onlangs afgeronde projecten en hoe klanten dat ervaren hebben. 

Neem contact op of lees klantverhalen

3 uitdagingen van de CFO anno 2024

5 min read

3 uitdagingen van de CFO anno 2024

In de dynamische wereld van Finance worden CFO's geconfronteerd met complexe uitdagingen. Zo zorgt de veranderlijkheid van vandaag de dag ervoor dat...

Lees verder
Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

7 min read

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

Het migreren van je Unit4 Financials by CODA on-premises software naar de Unit4 Cloud biedt een tal van voordelen. We snappen dat deze migratie een...

Lees verder
Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

9 min read

Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

2024 is het jaar dat gebruikers van Unit4 Financials (by Coda) de switch kunnen maken van een on-premise oplossing naar de Unit4 cloud. Zo’n migratie...

Lees verder