1 min read

Op locatie bij Diesis – nice to meet again

Featured Image

Binnen de mogelijkheden en beperkingen die er waren, hebben wij dit najaar weer een aantal bijeenkomsten op locatie kunnen organiseren. Een ware mijlpaal wat ons betreft. Zeker nu de vlag er bij het schrijven van deze bijdrage wel anders bij hangt. Maar desondanks goede hoop dat er aankomend voorjaar weer meer mogelijk is om u op locatie te kunnen ontvangen.

Aan tafel met gemeenten

Tot de klantenkring van Diesis kunnen wij een groot aantal gemeenten rekenen. En in de gesprekken met de gemeenten kwam sterk de behoefte naar voren om Ronde tafelsessies te organiseren, om zo ervaringen uit te wisselen en geïnformeerd te worden over de ontwikkelingen rondom Unit4 Financials. Eind september schoof een groep financieel professionals van verschillende gemeenten bij ons aan tafel. Aan de hand van meerdere stellingen/onderwerpen werd kennis met elkaar gedeeld. Een interactieve middag die graag in 2022 nogmaals organiseren.

Unit4 Financials centraal tijdens Gebruikersmiddag

Na de eerste enthousiast ontvangen Unit4 Financials Gebruikersmiddag in 2019, werden al snel plannen gemaakt voor een volgende editie. Helaas hebben wij de plannen in 2020 in de koelkast moeten zetten, maar dit najaar konden wij dan toch weer een middag op locatie laten plaatsvinden. Naast informatie over de laatste ontwikkelingen op Unit4 Financials vlak, was er ook aandacht voor de laatste ontwikkelingen binnen Diesis. Tijdens een aantal break-out sessies kon kennis gemaakt worden met o.a. Diesis Bank Statements en Diesis Service Portal.


Hou ook in 2022 onze agenda weer in de gaten

Naast de Ronde Tafel sessie en Unit4 Financials Gebruikersmiddag hebben wij nog een aantal andere momenten op de planning staan om te organiseren. Zoals bijvoorbeeld een Ronde Tafel sessie voor Waterschappen.

De voorbereidingen hiervoor zullen begin van het nieuwe jaar van start gaan. Uiteraard sturen wij u hierover te zijner tijd graag meer informatie. Heeft u nu al onderwerpen waarover u graag meer wilt weten? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.