1 min read

Beschikbaarheid van Unit4 Financials continuous release

Featured Image

Op 14 februari kondigde Unit4 aan dat er per direct een continuous release van Unit4 Financials beschikbaar is om te bestellen en te downloaden. De Engelse versie is nu al beschikbaar, de Nederlandse versie is binnenkort beschikbaar.

Belangrijk om hierbij op te merken is dat rekening gehouden moet worden met het feit dat lokale producten, die specifiek zijn voor de Benelux-markt en onder onderhoud vallen van het centrale R & D-team, níet zijn opgenomen in deze release. Dit geldt ook voor lokaal onderhouden producten.

Geen versie nummer meer

In deze release wordt "semantische" versiebeheer geïntroduceerd waarmee wordt overgegaan op een continue releasecyclus van de software. Dit heeft als gevolg dat het Unit4 Financials versienummer verwijderd wordt uit de productnaam en de gebruikersinterface. Deze en toekomstige nieuwe releases zullen eenvoudigweg Unit4 Financials worden genoemd.

Hoe herkent u doorgevoerde wijzigingen?

Voortaan zullen de gewenste klantfixes en functionele verbeteringen (inclusief wettelijke vereisten worden) worden toegevoegd en incrementele buildnummers worden toegepast om het type wijziging te aan te geven. Basis hiervoor zijn dan de MAJOR.MINOR.PATCH-wijzigingen in de software.

Wat is het voordeel hiervan?


Het belangrijkste voordeel van deze wijziging is dat u direct toegang krijgt tot alle verbeteringen van de software wanneer deze worden ontwikkeld, in plaats van (in sommige gevallen maanden of zelfs jaren) te moeten wachten tot de software wordt vrijgegeven.

De release van Unit4 Financials bevat tal van nieuwe functies en verbeteringen. Wij zullen u hier regelmatig over berichten!

contact

 

Hoe Finance de organisatie meer data-gedreven kan maken

Door verdere digitalisering en automatisering wordt de financiële afdeling steeds meer data-gedreven. Wat betekent dit voor het werk van de financieel professional? En hoe kan Finance de interne...

3 basisprincipes voor de moderne financiële organisatie

Dagelijks ben ik in contact met diverse organisaties die hun, vaak complexe, financiële processen willen optimaliseren. Hoewel dat het nodige advies op maat betekent, zie ik ook een gemene deler in...

3 tips voor Finance om duurzame klantrelaties op te bouwen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een goede relatie met uw klanten onderhouden is een van uw hoogste prioriteiten. Want het kost zoals we allemaal wel weten meer moeite om een nieuwe klant binnen...