1 min read

Beschikbaarheid van Unit4 Financials continuous release

Featured Image

Op 14 februari kondigde Unit4 aan dat er per direct een continuous release van Unit4 Financials beschikbaar is om te bestellen en te downloaden. De Engelse versie is nu al beschikbaar, de Nederlandse versie is binnenkort beschikbaar.

Belangrijk om hierbij op te merken is dat rekening gehouden moet worden met het feit dat lokale producten, die specifiek zijn voor de Benelux-markt en onder onderhoud vallen van het centrale R & D-team, níet zijn opgenomen in deze release. Dit geldt ook voor lokaal onderhouden producten.

Geen versie nummer meer

In deze release wordt "semantische" versiebeheer geïntroduceerd waarmee wordt overgegaan op een continue releasecyclus van de software. Dit heeft als gevolg dat het Unit4 Financials versienummer verwijderd wordt uit de productnaam en de gebruikersinterface. Deze en toekomstige nieuwe releases zullen eenvoudigweg Unit4 Financials worden genoemd.

Hoe herkent u doorgevoerde wijzigingen?

Voortaan zullen de gewenste klantfixes en functionele verbeteringen (inclusief wettelijke vereisten worden) worden toegevoegd en incrementele buildnummers worden toegepast om het type wijziging te aan te geven. Basis hiervoor zijn dan de MAJOR.MINOR.PATCH-wijzigingen in de software.

Wat is het voordeel hiervan?


Het belangrijkste voordeel van deze wijziging is dat u direct toegang krijgt tot alle verbeteringen van de software wanneer deze worden ontwikkeld, in plaats van (in sommige gevallen maanden of zelfs jaren) te moeten wachten tot de software wordt vrijgegeven.

De release van Unit4 Financials bevat tal van nieuwe functies en verbeteringen. Wij zullen u hier regelmatig over berichten!

contact

 

Factureren is mensenwerk. Of toch niet?  

We gaan terug naar het jaar 1985. Het jaar waarin Evert van Benthem de Elfstedentocht won én tevens het jaar waarin Excel werd geïntroduceerd. Dat eerste kan ik me nog goed herinneren, de lancering...

Je facturatie automatiseren binnen of buiten je ERP systeem?

Een ERP - of financieel systeem, wie heeft het niet? Het is misschien wel één van de belangrijkste systemen die een organisatie in huis heeft. Het is doorgaans ook een vrij kostbaar systeem en dat is...

4 argumenten voor het automatiseren van je uitgaande factuurstroom

Als onderzoeker en docent aan Hogeschool Windesheim doe ik onderzoek naar hoe bedrijven hun order to cash proces hebben ingericht. Denk aan de tijd die het kost om alle stappen vanaf het ontvangen en...