1 min read

Nieuwe release Unit4 Financials (2023Q3): what's new?

Nieuwe release Unit4 Financials (2023Q3): what's new?

De nieuwste versie van Unit4 Financials by Coda is 12 september live gegaan. Het betreft alweer de 15e update sinds de allereerste uitrol van Continuous Release. Wat is er nieuw?

 

Unit4 Financials by Coda komt in principe ieder kwartaal met een nieuwe update. Dit omvat nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en zogeheten bugfixes.


Nieuwe functionaliteiten Unit4 Financials

De 2023Q3 release van Unit4 Financials by Coda biedt ook weer nieuwe mogelijkheden. Zoals:

  • De pagina waarop je de bijlagen kunt beheren in het Rekeningoverzicht is in de nieuwste versie ook via het Actie-menu te bereiken.

  • In Generiek Opvragen is het nu gemakkelijker en sneller bladeren. 
    De getoonde data is in secties opgedeeld, waardoor er minder werkgeheugen nodig is om alles te tonen en data te selecteren.

  • De Webservice index pagina is nu consistent met de documentatie zoals meegeleverd bij de installatiebestanden.

  • Daarnaast zijn er weer een aantal beveiligingsupdates uitgevoerd. Bijvoorbeeld het voorkomen van Cross-Site Scripting (XSS) vulnerability bij het openen van bijlages in HTML-formaat. Bijlages worden nu gedownload i.p.v. dat ze geopend worden in de browser.

  • Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de lokale Benelux-producten. Bijvoorbeeld in Transaction Allocation is er nu een btw-allocatie optie op het btw-bedrag van de analyse regel.

Uitgebreide release notes beschikbaar

Diesis stelt elk kwartaal de uitgebreide release notes beschikbaar voor haar managed service klanten, inclusief samenvatting van de belangrijkste wijzigingen en uitbreidingen, zowel technisch als functioneel.

Daarnaast stellen we een document beschikbaar met alle nieuwe functionaliteiten vanaf de eerste release. Onze klanten kunnen daarmee bekijken of bepaalde functionaliteiten voor hen interessant kunnen zijn.

Ook interesse in deze dienstverlening? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen of download onze brochure

 

Nieuwe release Unit4 Financials (2023Q2): what's new?

Nieuwe release Unit4 Financials (2023Q2): what's new?

Op 14 juni jongstleden is de nieuwe release 2023Q2 van Unit4 Financials uitgekomen. Het betreft alweer de 14e release sinds begin 2020, het moment...

Read More
Unit4 Financials by Coda Q2-update: release notes en roadmap

Unit4 Financials by Coda Q2-update: release notes en roadmap

Op 2 mei jongstleden gaf Unit4 weer een webinar: De “U4F by Coda Community Update”. In dit webinar, dat ieder kwartaal wordt gegeven, worden de...

Read More
Wanneer gaat u over naar Unit4 Financials versie 14?

Wanneer gaat u over naar Unit4 Financials versie 14?

Recentelijk heeft Unit4 een nieuwe versie van het Financials product uitgebracht, namelijk versie 14. In deze versie zijn een aantal interessante...

Read More