1 min read

Nieuwe release Unit4 Financials (2023Q3): what's new?

Nieuwe release Unit4 Financials (2023Q3): what's new?

De nieuwste versie van Unit4 Financials by Coda is 12 september live gegaan. Het betreft alweer de 15e update sinds de allereerste uitrol van Continuous Release. Wat is er nieuw?

 

Unit4 Financials by Coda komt in principe ieder kwartaal met een nieuwe update. Dit omvat nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en zogeheten bugfixes.


Nieuwe functionaliteiten Unit4 Financials

De 2023Q3 release van Unit4 Financials by Coda biedt ook weer nieuwe mogelijkheden. Zoals:

  • De pagina waarop je de bijlagen kunt beheren in het Rekeningoverzicht is in de nieuwste versie ook via het Actie-menu te bereiken.

  • In Generiek Opvragen is het nu gemakkelijker en sneller bladeren. 
    De getoonde data is in secties opgedeeld, waardoor er minder werkgeheugen nodig is om alles te tonen en data te selecteren.

  • De Webservice index pagina is nu consistent met de documentatie zoals meegeleverd bij de installatiebestanden.

  • Daarnaast zijn er weer een aantal beveiligingsupdates uitgevoerd. Bijvoorbeeld het voorkomen van Cross-Site Scripting (XSS) vulnerability bij het openen van bijlages in HTML-formaat. Bijlages worden nu gedownload i.p.v. dat ze geopend worden in de browser.

  • Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de lokale Benelux-producten. Bijvoorbeeld in Transaction Allocation is er nu een btw-allocatie optie op het btw-bedrag van de analyse regel.

Uitgebreide release notes beschikbaar

Diesis stelt elk kwartaal de uitgebreide release notes beschikbaar voor haar managed service klanten, inclusief samenvatting van de belangrijkste wijzigingen en uitbreidingen, zowel technisch als functioneel.

Daarnaast stellen we een document beschikbaar met alle nieuwe functionaliteiten vanaf de eerste release. Onze klanten kunnen daarmee bekijken of bepaalde functionaliteiten voor hen interessant kunnen zijn.

Ook interesse in deze dienstverlening? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen of download onze brochure

 

3 uitdagingen van de CFO anno 2024

5 min read

3 uitdagingen van de CFO anno 2024

In de dynamische wereld van Finance worden CFO's geconfronteerd met complexe uitdagingen. Zo zorgt de veranderlijkheid van vandaag de dag ervoor dat...

Lees verder
Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

7 min read

Met je hoofd in de wolken: De migratie naar de Unit4 Cloud

Het migreren van je Unit4 Financials by CODA on-premises software naar de Unit4 Cloud biedt een tal van voordelen. We snappen dat deze migratie een...

Lees verder
Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

9 min read

Switchen naar de cloud: de 6 meestgestelde vragen over de Unit4 Financials cloudmigratie

2024 is het jaar dat gebruikers van Unit4 Financials (by Coda) de switch kunnen maken van een on-premise oplossing naar de Unit4 cloud. Zo’n migratie...

Lees verder