1 min read

Wanneer stapt u over op Unit4 Financials V15?

Featured Image

Begin van dit jaar kondigde Unit4 aan voor Financials te gaan werken met een continuous release. De laatste versie van Unit4 Financials zou na V14 logischerwijs V15 gaan heten, maar dat is hiermee nu Unit4 Financials 2020 geworden. Terugkijkend op de afgelopen kwartalen is duidelijk dat er gemiddeld elk kwartaal een release wordt uitgebracht met daarin nieuwe toepassingen en bug fixes.

Op dit moment zijn onze consultants voor een aantal klanten de upgrade naar V15 aan het voorbereiden, er lopen verschillende trajecten. ONVZ staat gepland om in oktober live te gaan. En ook voor Klaverblad en NOP is het traject inmiddels gestart.

Webinar Unit4 Financials continuous release – wat is nieuw?

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er nieuw is in de meest recente release van Unit4 Financials, zullen wij regelmatig informatieve webinars organiseren. Hou onze website in de gaten voor de data.

Wilt u hiervoor per mail een uitnodiging ontvangen? Klik dan op de button hieronder en laat uw gegevens achter:

Klik hier

Waarom overstappen op versie 15?

Met de wetenschap dat versie 12 niet meer ondersteund wordt door Unit4 support en dit vanaf aankomend jaar ook voor versie 13 gaat gelden, is nu overstappen naar de meest recente versie een verstandige keuze. Daar komt bij dat u met een overstap naar versie 15 door de continuous release volledig up to date en dus altijd ‘bij’. Het maakt een einde aan grote updates. En u beschikt direct over alle nieuwe toepassingen.  Bijkomend voordeel van het overstappen naar de meest recente Unit4 Financials versie is dat u daarmee direct klaar bent voor de cloud.

Direct een afspraak maken?

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen en/of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Maak afspraak