1 min read

Nieuw: online trainingen voor Unit4 Financials

Featured Image

Voor de komende periode hebben wij enkele Unit4 Financials trainingen op onze agenda staan. Omdat het voorlopig niet mogelijk is om dit op locatie bij u of bij ons te laten plaatsvinden, bieden wij u de mogelijkheid om (een van onze) trainingen online bij te wonen. U kunt eenvoudig vanaf uw (thuis)werkplek deelnemen!

Wat kunt u verwachten?

De trainingen zijn erop gericht om u als Functioneel Beheerder van Unit4 Financials (nog) meer kennis te laten opdoen van de applicatie en u handvatten te geven om uw organisatie te ondersteunen in het optimaal gebruiken van Unit4 Financials. Net als bij onze trainingen op locatie zorgen wij uiteraard voor trainingsmateriaal en toegang tot onze Unit4 Financials trainingsomgeving.

Welke online trainingen kunt u volgen?

De volgende online Unit4 Financials trainingen hebben wij voor u beschikbaar:

  • Flexifields - Het inrichten van zowel flexifields op elementen als transacties
  • Workflow - Het inrichten van zowel workflow op documenten als elementen
  • Geavanceerd opvragen - Het inrichten en gebruiken van opvragen transacties, generiek opvragen en de mogelijkheden van de Analyser
  • Beheer - Het inrichten van gebruikers, bevoegdheden, rollen en de verschillende mogelijkheden daaromtrent

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de online training bedragen € 150,00 per persoon. De training duurt 2 uur en tijdens de trainingen heeft u voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen aan uw Unit4 Financials trainer Hans van Leur.

Wanneer?

De eerstvolgende data om de online training te kunnen volgen zijn 23 april en 30 april. Er kan gekozen worden voor een ochtend sessie (09:30 uur - 11:30 uur) of een middag sessie (13:30 uur - 15:30 uur)

Meer informatie en/of aanmelden