1 min read

Nieuwe projecten: upgrade Unit4 Financials en Peppol-facturen versturen

Nieuwe projecten: upgrade Unit4 Financials en Peppol-facturen versturen

De afgelopen maanden heeft Diesis weer aan aantal mooie projecten mogen starten. Benieuwd waar onze consultants zich zoal mee bezig houden? We nemen u graag even mee!


Onlangs zijn we begonnen met het upgraden van Unit4 Financials by Coda naar versie 14 bij De Onderlinge 's Gravenhage en Holiday On Ice.

Bij Saxion hebben wij de Technische Audit uitgevoerd en starten wij binnenkort met de upgrade van de omgeving naar versie 14.

Steeds meer organisaties maken de overstap naar versie 14. Wilt u ook upgraden naar versie 14? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden en onze aanpak.

 

Waterschapsbedrijf Limburg verstuurt en ontvangt Peppol-facturen

Waterschapsbedrijf Limburg is live gegaan met Peppol. Zij zijn één van de organisaties die de deadline van 18 april hebben gehaald en op deze manier e-facturen kunnen ontvangen en verwerken.

Met de oplossing van Diesis is Waterschapsbedrijf Limburg in staat om alle facturen te ontvangen en te verwerken. De e-facturatie oplossing van Diesis is geïntegreerd met Unit4 Financials (by Coda).

Waterschapsbedrijf Limburg had de wens om facturen die door leveranciers als Peppol-bericht worden aangeleverd, te verwerken. Hiervoor wordt het Access Point gebruikt van onze zusterorganisatie Easy Systems. De facturen die als PDF binnenkomen per e-mail worden middels de OCR-oplossing van Diesis herkend en aangeboden aan de workflow in Unit4 Financials. Zo bieden we voor Waterschapsbedrijf Limburg een totaaloplossing voor de inkomende facturen.

De komende periode richten we de oplossing voor het versturen van de verkoopfacturen via Peppol in. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer over onlangs afgeronde projecten en hoe klanten dat ervaren hebben. 

Neem contact op of lees klantverhalen

Eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials: zo doe je dat

Eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials: zo doe je dat

Het verwerken van bankafschriften is vaak een kwestie van veel repeterende handelingen en het nodige uitzoekwerk. Zeker wanneer bankmutaties niet...

Read More
Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

In deze rubriek stellen de Diesis-teamleden zich aan u voor. Ditmaal de beurt aanSenior Sales Executive Jeroen van der Zee. Zijn specialisatie is...

Read More
Terugblik Diesis Unit4 Gebruikersdag 2023 (Thema: Visie op Finance)

Terugblik Diesis Unit4 Gebruikersdag 2023 (Thema: Visie op Finance)

Gebruikers van Unit4 Financials by Coda verzamelden zich donderdag 26 oktober op het kantoor van Diesis. De strategisch partner van Unit4 uit Ede...

Read More