1 min read

Taken eenvoudig beheren met de Unit4 Tasks app

Featured Image

U kent het vast wel, van die momenten waarop u niet achter uw computer zit, maar wél even tijd hebt om uw taken te beheren. Uitgelezen momenten om omwille van de voortgang taken door te zetten naar de volgende fase in het bedrijfsproces.

Voor al deze momenten is de Unit4 Financials Tasks app ontwikkeld. Een goed ontworpen toepassing waarmee u onderweg kunt reageren op uw werkitems. Het maakt dagelijkse taken oneindig veel productiever vanaf uw mobiele apparaten waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Het is een handige manier om uw werkitems vanuit de diverse workflow kanalen te behandelen. Of het gaat om het goedkeuren van gewijzigde elementen, facturen of orders, het kan allemaal vanaf uw mobiele telefoon of tablet. U kunt de gegevens beoordelen op basis van de gegevens vanuit uw werklijst en kunt eventuele bijlagen en de factuur direct behandelen zoals u dat gewend bent te doen in Unit4 Financials.

Hoe zit dat met de veiligheid?

Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe dat dan zit met de beveiliging. Deze is gelijk aan wanneer u in de applicatie zelf inlogt op uw computer. Met de app maakt u namelijk gebruik van dezelfde URL die binnen uw domein of via een afgeschermde VPN verbinding te beschermen is.

Gratis te downloaden

De Unit4 Financials Tasks app is gratis te downloaden en te gebruiken.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op.