1 min read

Succesvolle eerste Ronde Tafel sessie voor gemeentes

Featured Image

Tevreden kijken wij terug op de eerste Ronde Tafel sessie voor gemeentes op 23 september j.l. waar wij vertegenwoordigers van verschillende gemeentes mochten ontvangen. De middag werd gestart met een lunch in onze Brasserie om aansluitend te starten met het inhoudelijke programma. Centraal stond kennisdeling op het gebied van de dynamiek van financiële bedrijfsprocessen in gemeenteland.

Kennis delen en uitwisselen

Na een korte introductie door Tino Wendriks en een voorstelronde werd gestart met het programma. Het eerste deel van de sessie stond in het teken van de Unit4 Financials route naar de cloud. Zo werden de voordelen van een migratie naar de cloud besproken en werd uitleg gegeven over de vier routes (met hun verschillende vereisten en tijdpaden) die vanuit Diesis kunnen worden ondersteunt. Aansluitend werd stilgestaan bij de verschillende door Diesis ontwikkelde aanvullende oplossingen voor Unit4 Financials.

Ontwikkelingen in gemeenteland besproken

Na de pauze werd door de deelnemers kennisgemaakt met de verschillende oplossingen van onze zusterorganisaties die ingezet kunnen worden bij de verder optimalisatie van de financiële bedrijfsprocessen binnen de gemeente. Het programma werd afgesloten met een gesprek over de ontwikkelingen in gemeenteland en ontwikkelingen rondom financiële software.

Al met al een mooie eerste Ronde Tafel sessie waarin over en weer kennis werd uitgewisseld.

Volgende keer ook aanschuiven?

Heeft u deze eerste sessie gemist en wilt u graag deelnemen aan de eerstvolgende Ronde Tafel sessie? Meldt u dan vandaag alvast aan via onderstaand formulier. Zodra een nieuwe datum bekend is, nemen wij dan contact met u op.

Hou mij op de hoogte

 

Taken eenvoudig beheren met de Unit4 Tasks app

U kent het vast wel, van die momenten waarop u niet achter uw computer zit, maar wél even tijd hebt om uw taken te...

Webinar - Optimale bankafschriftverwerking met Unit4 Financials

Het verwerken van bankafschriften is vaak een kwestie van veel repeterende handelingen en het nodige uitzoekwerk. Zeker...

Op locatie bij Diesis – nice to meet again

Binnen de mogelijkheden en beperkingen die er waren, hebben wij dit najaar weer een aantal bijeenkomsten op locatie...