1 min read

Succesvolle eerste Rondetafelsessie voor gemeentes

Featured Image

Tevreden kijken wij terug op de eerste Rondetafelsessie voor gemeentes op 23 september waar wij vertegenwoordigers van verschillende gemeentes mochten ontvangen. De middag werd gestart met een lunch in onze Brasserie om aansluitend te starten met het inhoudelijke programma. Centraal stond kennisdeling op het gebied van de dynamiek van financiële bedrijfsprocessen in gemeenteland.

Kennis delen en uitwisselen

Na een korte introductie door Tino Wendriks en een voorstelronde werd gestart met het programma. Het eerste deel van de sessie stond in het teken van de Unit4 Financials route naar de cloud. Zo werden de voordelen van een migratie naar de cloud besproken en werd uitleg gegeven over de vier routes (met hun verschillende vereisten en tijdpaden) die vanuit Diesis kunnen worden ondersteund. Aansluitend werd stilgestaan bij de verschillende door Diesis ontwikkelde aanvullende oplossingen voor Unit4 Financials.

Ontwikkelingen in gemeenteland besproken

Na de pauze werd door de deelnemers kennisgemaakt met de verschillende oplossingen van onze zusterorganisaties die ingezet kunnen worden bij de verder optimalisatie van de financiële bedrijfsprocessen binnen de gemeente. Het programma werd afgesloten met een gesprek over de ontwikkelingen in gemeenteland en ontwikkelingen rondom financiële software.

Al met al een mooie eerste Rondetafelsessie waarin over en weer kennis werd uitgewisseld.

Volgende keer ook aanschuiven?

Heeft u deze eerste sessie gemist en wilt u graag deelnemen aan de eerstvolgende Rondetafelsessie? Meldt u dan vandaag alvast aan via onderstaand formulier. Zodra een nieuwe datum bekend is, nemen wij contact met u op.

Hou mij op de hoogte