1 min read

Maak kennis met André Visscher

Maak kennis met André Visscher

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan u voor. Deze keer maken we kennis met André Visscher, Technisch consultant bij Diesis.

André woont samen met zijn vrouw en drie dochters in de provincie Drenthe. André heeft een passie voor mountainbiken en wielrennen. Een aantal weekenden per jaar gaat hij met vrienden naar het buitenland om te mountainbiken.

Unit4 expertise

Na zijn studie is André in 1995 aan de slag gegaan bij Coda (inmiddels Unit4 Financials) als technisch consultant. Naast installaties en upgrades is zijn focus steeds meer komen te liggen bij integraties met Unit4 Financials.

Van start bij Diesis

In 2016 is André bij Diesis komen werken. Naast de werkzaamheden met Unit4 Financials heeft hij zich hier ook gespecialiseerd in Icorp Billing. En ook hier bestaat een groot deel van zijn werk uit het maken en onderhouden van integraties en koppelingen van andere systemen met Icorp Billing.

Op de werkvloer

Op dit moment is André voornamelijk actief in een project om interfaces database onafhankelijk te maken ter voorbereiding op een migratie van Unit4 Financials van Oracle naar SQL Server, en in een internationaal project voor de implementatie van Icorp Billing.

Maak kennis met ... Jim Voorn

Maak kennis met ... Jim Voorn

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan je voor. In deze editie de beurt aan Jim Voorn, Functioneel consultant bij Diesis.

Read More
Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Bij Diesis staat het opbouwen van goede relaties hoog in de prioriteitenlijst. Dit begint natuurlijk bij ons simpelweg voorstellen. Één voor één...

Read More
Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

In deze rubriek stellen de Diesis-teamleden zich aan u voor. Ditmaal de beurt aanSenior Sales Executive Jeroen van der Zee. Zijn specialisatie is...

Read More