1 min read

Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Bij Diesis staat het opbouwen van goede relaties hoog in de prioriteitenlijst. Dit begint natuurlijk bij ons simpelweg voorstellen. Één voor één stellen we ons team graag aan je voor. Met deze keer Applicatie Consultant Vincent Schuilenburg in de schijnwerpers. Vincent staat altijd klaar voor onze klanten om ze de juiste oplossing te bieden als er een probleem is binnen het systeem.

 

De natuur in

De van origine Utrechtse Vincent Schuilenburg woont nu samen met zijn vrouw Jeanise in het historische Dordrecht. Ondanks dat hij het erg druk heeft met zijn werk, maakt hij het liefst tijd vrij om met zijn vrouw zich te wanen in de natuur. Wandelen of fietsen in het Hollandsche Biesbosch, of gewoon lekker in het park. Vincent is ook te zien scheurend op zijn driewielige motor.

En als het dan echt de tijd is van het jaar, reist Vincent het liefst de hele wereld rond. Op Australië en Nieuw­-Zeeland hebben ze hun stempel al gezet, en nu staan plannen om naar het romantische Italia te gaan.

 

De weg naar Diesis

Na het behalen van zijn HBO Accountancy opleiding, kwam Vincent in 2012 in dienst bij Unit4. Hij merkte al snel dat dit niet helemaal de juiste match was. Door de gouden tip van een collega bij Unit4, kwam Diesis op zijn pad. Toen hij in februari 2015 werd aangenomen, voelde hij zich al een stuk meer op zijn plek. “Diesis geeft vrijheid. Ze plaatsen de klant op de eerste plek. Zo kan ik echt wel bezig zijn in het financiële veld, en toch dienstverlenend zijn.” vertelt Vincent.

Wat hij het belangrijkste vind aan zijn vak, is het vinden van een passende oplossing voor de klant. Door de juiste implementatie bij klanten, worden de crediteuren inzichtelijk gemaakt, wat uiteindelijk resulteert in hogere efficiëntie, overzicht, tijdsbesparing en het belangrijkste; een glimlach op het gezicht van de klant.

 

bulb Leestip


Eerder in deze rubriek stelden we consultant Jim Voorn voor.  

>> Maak kennis met Jim

Jim_Voorn_Staand_Trans_HF-2

 

 

Maak kennis met ... Jim Voorn

Maak kennis met ... Jim Voorn

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan je voor. In deze editie de beurt aan Jim Voorn, Functioneel consultant bij Diesis.

Read More
Maak kennis met André Visscher

Maak kennis met André Visscher

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan u voor. Deze keer maken we kennis met André Visscher, Technisch consultant bij Diesis.

Read More
Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

In deze rubriek stellen de Diesis-teamleden zich aan u voor. Ditmaal de beurt aanSenior Sales Executive Jeroen van der Zee. Zijn specialisatie is...

Read More