1 min read

Maak kennis met ... Jim Voorn

Maak kennis met ... Jim Voorn

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan je voor. In deze editie de beurt aan Jim Voorn, Functioneel consultant bij Diesis.

Jim woont samen met zijn vrouw en hun drie kinderen in het pittoreske dorp De Kwakel. Naast het coachen en trainen van zijn voetballende kinderen trapt Jim ook zelf, zowel buiten op het veld als binnen in de zaal, nog graag tegen het balletje.

Passie voor kennis

De andere grote passie van Jim is het spelen van pub quizzen. Zo’n vier jaar geleden is hij van deelnemer naar organisator, maker en presentator van pub quizzen gegaan. Voor corona was hij bijna wekelijks wel ergens in een kroeg (of restaurant) te vinden voor het uitvoeren van deze hobby.

En zo wordt ook regelmatig de jaarlijkse Unit4 Financials Gebruikersmiddag in stijl afgesloten met een Unit4 Financials /Diesis kennisquiz.

Van start bij Diesis

Na de studie Bedrijfskundige Informatica is Jim in een ver verleden gestart op een financiële afdeling met het uitvoeren van diverse administratieve taken. In 2009 maakte Jim de overstap naar Diesis om daar zijn opgedane kennis rond de diverse Unit4 producten als Functioneel consultant in te zetten voor en bij klanten.

Breed inzetbaar

Dit heeft in de ruim 12 jaar bij Diesis geresulteerd in vele opdrachten bij een grote verscheidenheid aan klanten. Zijn werk varieert van het beheren van Unit4 Finanicials en het uitvoeren van upgrades en nieuwe implementaties tot aan het geven van trainingen en het aangaan van complexe financiële uitdagingen. Juist deze diversiteit, in klanten en werkzaamheden geeft hem naar eigen zeggen het plezier en de uitdaging in zijn werk. Iets wat hij nog lang wil blijven doen.

Naast de Unit4 opdrachten is Jim ook op het gebied van Icorp software (gebruikt voor complexe Billing oplossingen) breed inzetbaar. Zo heeft hij recent een complete Billing oplossing neergezet bij de in West-Azië gelegen Omaanse vestiging van een van de klanten van Diesis.

Maak kennis met André Visscher

Maak kennis met André Visscher

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan u voor. Deze keer maken we kennis met André Visscher, Technisch consultant bij Diesis.

Read More
Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Maak kennis met ... Vincent Schuilenburg

Bij Diesis staat het opbouwen van goede relaties hoog in de prioriteitenlijst. Dit begint natuurlijk bij ons simpelweg voorstellen. Één voor één...

Read More
Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

Maak kennis met ... Jeroen van der Zee

In deze rubriek stellen de Diesis-teamleden zich aan u voor. Ditmaal de beurt aanSenior Sales Executive Jeroen van der Zee. Zijn specialisatie is...

Read More