Webinar - Optimale bankafschriftverwerking met Unit4 Financials

 

Het verwerken van bankafschriften is vaak een kwestie van veel repeterende handelingen en het nodige uitzoekwerk. Zeker wanneer bankmutaties niet eenvoudig afgeletterd kunnen worden met de juiste facturen of niet gekoppeld kunnen worden aan de juiste kostenrekeningen. Het gehele proces van het downloaden van de bankafschriften tot aan het verwerken in Unit4 Financials kan dan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Onze oplossing voor geoptimaliseerde bankafschriftverwerking maakt daar een einde aan.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een van onze webinars waarin wij laten zien hoe u dit proces kunt optimaliseren en zo een aanzienlijke tijdbesparing kunt realiseren.  

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar laten wij u zien hoe de oplossing werkt en welke voordelen er voor u te behalen zijn. Naast de kwalitatieve voordelen van het optimaliseren van het proces van bankafschriftverwerking, benoemen wij ook de bouwstenen voor een business case voor uw organisatie voor onze oplossing. Wat levert de optimalisatie van bankafschriftverwerking op en weegt dit op tegen de kosten van de oplossing? De uitkomst zal u verrassen.

 

Werkt u al met een oplossing?

Bent u al gebruiker van een andere oplossing voor bankafschriftverwerking? Ook dan laten we ons graag uitdagen. Niet alleen functioneel en in gebruikersgemak, maar ook in de prijsstelling en de ontzorging op IT vlak leveren we een meer dan concurrerende oplossing. Zo bieden wij onze oplossing bijvoorbeeld aan in de cloud, waarbij u af bent van lokale installaties en moeilijke VPN verbindingen. En wij garanderen u dat u niet met additionele investeringen te maken gaat krijgen.

 

Reserveer vandaag nog uw plek

Dit webinar is al geweest. Het webinar is vrijblijvend terug te kijken. Klik op de link en vul uw gegegevsn in. U ontvangt direct een link naar het webinar in uw mailbox.

 

Webinar - Optimale bankafschriftverwerking in Unit4 Financials