Over ons

 

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Diesis, onderdeel van de 4CEE en leveren oplossingen en diensten voor het optimaliseren van uw financiële administratieve processen.

Wij beheren, ondersteunen en optimaliseren de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. Daarnaast zijn wij sterk in het ontwikkelen van Unit4 Financials add-ons die meerwaarde bieden aan de applicatie.

Verder hebben wij ons gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur. De software die wij leveren voor het optimaliseren van dit  Order to Cash proces is ERP onafhankelijk.

heestereng-1

Het team

Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt met u mee. Samen staan wij voor flexibiliteit en kwaliteit. Voor persoonlijk contact met onze relaties. Daarom is een open en eerlijke samenwerking de basis.

Onze adviseurs/business consultants, applicatie consultants, technische consultants en projectmanagers bieden u een schat aan kennis en jarenlange ervaring.

Unit4 Financials - Budget & Forecast

Werken bij

 

Hou je van proces optimalisatie, data analyse, systeem integratie en/of heb je veel kennis  van Order to Cash- en financiële processen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bekijk onze vacatures! 

Unit4 - Efficiency