Waarom Diesis


Ben je op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van orderontvangst, kredietbeheer, debiteurenbeheer en (e-)facturatie?
Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres!

 

Neem contact op  of  Download Brochure

4CEE_header_scroll

ic_button_procesoptimalisatie

Onze klanten vertellen je waarom:

De duidelijke communicatie maakt het prettig samenwerken met Diesis. Ik vind het fijn dat ze van tevoren een duidelijk projectplan opstellen en zich daar vervolgens daadwerkelijk aan houden.
Barentz 150x150
Jimmy Kok
Barentz
We ervaren de samenwerking met de Diesis als zeer prettig. Alle medewerkers hebben veel kennis van de oplossingen. Heldere communicatie, korte lijnen en ze zijn in staat om de werkzaamheden binnen de gestelde termijn op te leveren.
WBL 150x150
Léon Verhaegen
Waterschapsbedrijf Limburg
Ik vond het fijn dat we vanaf de start heel open en eerlijk konden sparren met Diesis. Hoe zou het automatische proces eruit moeten zien? Wat kan wel? En wat kan niet?
steiwnweg
Rene Schuring
Steinweg
Door de korte lijnen en het frequente overleg was het prettig samenwerken met Diesis. De consultants weten waar zij het over hebben. Het is mooi om te zien hoe oplossingsgericht zij te werk gaan.
Gemeente Assen 150x150
Jan de Graaf
Gemeente Assen
De consultants hebben veel kennis, denken goed mee in ons proces en komen hierdoor met goede oplossingen. Daarnaast is de persoonlijke benadering erg fijn en worden de gemaakte afspraken nagekomen.
André van Elsacker
Ikea

Waarom kies je voor Diesis

en niet voor automatiseren binnen je bestaande oplossing?

 

Veel ERP-systemen of boekhoudpakketten bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld je debiteurenbeheer of uitgaande facturatie te regelen. Maar de functionaliteiten hiervan zijn vaak beperkt. Zo is functionliteit rondom het personaliseren van je debiteurenbeheer op basis van klantprofielen onderbelicht en mis je de benodigde flexibiliteit in het facturatieproces. Beiden zijn belangrijk om aan de wensen en eisen van je klant te voldoen. Ook zijn dit soort standaard pakketten niet opgewassen tegen complexe facturatieprocessen met uitgebreide calculatiemethodes of wensen voor e-facturatie richting diverse platforms (naast Peppol ook SAP Business Network (voorheen Ariba), Tradeshift, Tungsten, Basware Network en Coupa).

Een best-of-breed oplossing, zoals die van Diesis, is speciaal ontwikkeld voor dit specifieke proces en dat zie je terug in functionaliteit en flexibiliteit. Eén van de grote voordelen die onze klanten benoemen is dat je met onze oplossingen beter kunt inspringen op de O2C-vraagstukken die er liggen. Daarnaast koppelt het erg eenvoudig met ERP-systemen of boekhoudpakketten. Zo benut je echt álle mogelijkheden van automatisering en kunnen de administratieve lasten in dit proces verder worden ontzien.

Waarom kies je voor Diesis

en niet voor een andere aanbieder?


Natuurlijk is er niet één specifieke reden waarom klanten voor Diesis kiezen en niet voor een andere aanbieder. Dat gaat de ene keer om de persoonlijke klik en de andere keer om een hele specifieke functionaliteit. Zo heeft iedereen zijn eigen belangrijkste argument. 

Als je met ons samenwerkt, dan tref je een persoonlijke en flexibele kennispartner die altijd voor je klaar staat. Jij en jouw behoeften staan bij al onze collega's op nummer één. Wij denken niet in producten, maar in processen en kijken verder dan alleen onze eigen software. Samen onderzoeken we waar jouw pijnpunten liggen en vervolgens zoeken we naar de beste oplossing die het probleem bij de wortels aanpakt. Een oplossing op maat, die past bij jou. 

Al onze collega's -developers, supportmedewerkers en consultants- werken bij ons op kantoor in Ede. Je wordt altijd persoonlijk geholpen door iemand uit ons team. Zo weet je altijd bij wie je terecht kunt en ben je er zeker van dat je snel wordt geholpen. De lijnen zijn kort en je wordt bij ons nooit van het kastje naar de muur gestuurd. 

Wat Diesis uniek maakt, is dat wij niet alleen te werk gaan, maar kunnen putten uit de kracht van de 4CEE-groep, waar wij onderdeel van zijn. Ook werken we al jarenlang samen met onze vertrouwde partners ICORP en CreditDevice. 

Karakteristieken die klanten waarderen

ISO-gecertificeerd

We hebben onze bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde. We zijn ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd. 

Persoonlijk contact

Je hebt altijd contact met één van onze eigen collega's in Ede. De lijnen zijn heel kort.

Klantfocus

Jij en jouw proces staan centraal. Samen zoeken we naar de pijnpunten en allerbeste oplossing.

Vooruitstrevend

We zijn goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en de nieuwste technologiën. 

Kennis en ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Order to Cash. We weten waar we het over hebben.

Onderdeel van 4CEE

Als onderdeel van de 4CEE-groep kunnen wij ook putten uit de kracht van onze zusterbedrijven.

Zij weten waarom:

Een greep uit onze klanten:

Bredenoord 150x150 Waterschap Aa en Maas 150x150 Barentz 150x150 Gemeente Assen 150x150 steiwnweg WBL 150x150 Logo ONVZ met wit 300 x 150 logo-klaverblad-levensverzekering hoogvliet-1200x800 provincie zeeland

Meer weten?

Neem contact op of  Download Brochure