ISO certificering - kwaliteitsmanagement

 

4CEE_header_scroll

Wij zijn trots op het feit dat wij zowel het ISO 9001 als het ISO 27001 certificaat toegekend hebben gekregen. Daarmee wordt bevestigd dat de wijze waarop wij (al jarenlang) werken voldoet aan de strenge ISO eisen voor kwaliteitsmanagement en veiligheid van gegevens.

 

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou als (potentiële) klant is de certificering een bewijs dat Diesis een betrouwbare partij is om mee samen te werken. Een partij die continu werkt aan het verbeteren van haar processen en haar dienstverlening. Kwaliteitsbewustheid zit in ons DNA. 

 

iso_9001-01

Continue aandacht voor kwaliteit – ISO 9001 certificering

De ISO 9001 certificering heeft betrekking op de kwaliteit van de dienstverlening en alle procedures die daarbij horen. Deze procedures zijn er doorlopend op gericht om uw tevredenheid als klant te optimaliseren en te verhogen. Ons kwaliteitssysteem bestaat uit een aantal stappen waarin alle interne processen (tot in de kleinste details) staan omschreven. Zo is duidelijk wat wij doen, op welke wijze wij dit doen en kijken wij daarbij continu of hierin verbeteringen mogelijk zijn.

 

ISO 27001-01

Optimale informatiebeveiliging – ISO 27001 certificering

Deze wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging omvat alle aspecten van onze dienstverlening. Deze certificering laat zien dat wij de bescherming van data serieus nemen en zorgvuldig omgaan met persoons- en bedrijfsgegevens.  Beveiliging en bescherming van gegevens is een continu proces. Doorlopend werken wij aan het verbeteren van procedures en maatregelen op het gebied van de beveiliging van onze informatie.

 

Plan – Do – Check – Act – Elke 3 jaar herziening van certificaten

Diesis blijft haar beleid met betrekking tot kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging doorlopend verbeteren. Dat gebeurt aan de hand van de zogenaamde Plan – Do – Check – Act cyclus waarbij maatregelen continu worden bijgestuurd. Elk jaar controleren wij of onze werkwijze nog steeds de juiste is. Na drie jaar volgt een uitgebreide audit waarmee de certificaten worden herzien.

Certificaten

De verschillende ISO certificaten kunt u hier downloaden: ISO 9001 en, ISO 27001.