Webinar | Voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking

Kost het opstellen van de verkoopfacturen u veel tijd en bestaat het traject uit veel handmatige handelingen? Zoals het verzamelen van gegevens uit verschillende bronsystemen, handmatig overtypen van gegevens, veel verschillende afspraken met klanten en/of veel handmatige acties voor het uiteindelijk versturen van de facturen?

Vul uw gegevens in

En zorgt deze manier van werken voor onnodig veel fouten, vragen vanuit klanten en vervolgens weer het versturen van creditfacturen? Dan laten wij u tijdens dit webinar graag zien hoe onze Billing oplossing deze stappen automatiseert en u van een hoop gemak voorziet.

In de praktijk zien wij bij onze klanten een directe besparing, afhankelijk van het volume en de complexiteit van de facturen. Bij een van onze klanten levert de Billing oplossing een besparing op van 8 minuten per factuur, met het volume van circa 52.000 facturen per jaar levert hen dit een besparing op van bijna 7.000 uur!

Wat kunt u verwachten?

Het volgende kunt u verwachten tijdens dit webinar:

  1. Mogelijkheden van de oplossing
  2. Praktijkvoorbeelden bij onze klanten
  3. Vragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze oplossing? Meld u dan aan voor ons live webinar over dit onderwerp. Via een presentatie laat collega Paul van der Lee u kennismaken met onze oplossing voor het automatiseren van uw uitgaande facturatie. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Hou mij op de hoogte

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Heeft u nu al interesse in een webinar of demo over geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking? Dat kan!

Vraag hier úw webinar aan

Het enige wat u hoeft te doen is het bovenstaande formulier in te vullen.