Agenda

Regelmatig organiseren wij webinars en trainingen over de verschillende mogelijkheden en toepassingen. Onder andere over Unit4 Financials en onze Billing  sofware voor het automatiseren van financiële bedrijfsprocessen.  Bekijk onze agenda om te zien welke webinars/trainingen die gepland staan.

Webinar of training op maat?

Staat uw onderwerp hier niet bij? Of wilt u specifieke informatie die gericht is op de branche/sector waarin uw organisatie actief is? Informeer dan naar de mogelijkheden van een demo, webinar of training die afgestemd is op uw specifieke interesse.

Hou onze agenda in de gaten voor het nieuwste aanbod van webinars en trainingen.


Webinar – Robotic Process Automation en Unit4 Financials

Werkt u met Unit4 Financials en bent u waardevolle tijd kwijt met repeterende administratieve handelingen waardoor u minder tijd kunt besteden aan werkzaamheden die echt van meerwaarde zijn voor uw organisatie? Ontdek dan de voordelen van het inzetten van Robotic Process Automation in combinatie met Unit4 Financials.

Meer informatie


Webinar On Demand – Unit4 Financials continuous release – wat is nieuw?

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen binnen Unit4 Financials continuous release tot nu toe (dec 2020) en welke technische aandachtspunten horen daarbij? Speciaal hiervoor hebben wij op 10 december 2020 het webinar Unit4 Financials continous release – wat is nieuw? georganiseerd. Kijk het webinar terug op een moment dat het u het beste uitkomt.

Meer informatie


Online Training Unit4 Financials

Speciaal voor Functioneel beheerders en Gebruikers  van Unit4 Financials organiseren wij regelmatig (online)trainingen. Deze zijn erop gericht u (nog) meer kennis te laten opdoen van de applicatie en zo handvatten te geven om uw organisatie te ondersteunen in het optimaal gebruiken van Unit4 Financials.

Meer informatie


Webinar – Optimale bankafschriftverwerking – Unit4 Financials

Werkt u met Unit4 Financials en is het verwerken van bankafschriften een tijdrovende complexe klus en ook nog eens foutgevoelig? Maak dan kennis met onze Unit4 Financials add-on Diesis Bank Statements (DBS). In 3 stappen van inlezen naar boeken.

Meer informatie


Webinar – E-facturatie met Unit4 Financials – directe integratie

Ontdek de mogelijkheden van onze e-facturatie oplossing met directe integratie in Unit4 Financials tijdens dit webinar. Met onze oplossing is het mogelijk om facturen digitaal te versturen, te ontvangen én automatisch te verwerken volgens een gestandaardiseerde opmaak (PDF, XML of PEPPOL-bestand).

Meer informatie


Webinar – Voordelen van geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking (Billing)

Kost het opstellen van de verkoopfacturen u veel tijd en bestaat het traject uit veel handmatige handelingen? En zorgt deze manier van werken voor onnodig veel fouten, vragen vanuit klanten en dus extra werk? Ontdek dan tijdens dit webinar hoe u deze stappen kunt automatiseren met onze Billing oplossing.

Meer informatie