Agenda

Regelmatig organiseren wij webinars en trainingen over de verschillende mogelijkheden en toepassingen. Onder andere over Unit4 Financials en onze Billing  sofware voor het automatiseren van financiële bedrijfsprocessen.  Bekijk onze agenda om te zien welke webinars/trainingen die gepland staan.

Webinar of training op maat?

Staat uw onderwerp hier niet bij? Of wilt u specifieke informatie die gericht is op de branche/sector waarin uw organisatie actief is? Informeer dan naar de mogelijkheden van een demo, webinar of training die afgestemd is op uw specifieke interesse.

Hou onze agenda in de gaten voor het nieuwste aanbod van webinars en trainingen.


 

Gebruikersmiddag Unit4 Financials – 4 november 2021

Op 4 november a.s. staat weer een Unit4 Financials Gebruikersmiddag gepland. De middag wordt gestart met een heerlijke lunch in onze Brasserie. De rest van de middag zullen er verschillende sessies plaatsvinden met als centraal thema Unit4 Financials en het automatiseren van (financieel) administratieve processen.

Meer informatie


Ronde Tafel voor Gemeentes

De afgelopen jaren hebben wij al vele gemeentes met raad en daad bijgestaan op het gebied van het stroomlijnen van financiële bedrijfsprocessen. De kennis en ervaring die wij hierbij hebben opgedaan delen wij graag. Niet alleen met collega’s maar ook met u. Daarom organiseren wij dit najaar een aantal Ronde Tafel bijeenkomsten voor gemeentes.

Meer informatie


Webinar – On Demand – Stroomlijn uw business planning: verbreed uw ERP horizon met een FPA platform

Over data beschikken wil nog niet zeggen dat deze ook te gebruiken is. Informatie zit vaak in verschillende systemen ‘verstopt’ en is alleen via omslachtige processen te bereiken.  Stroomlijn uw data met een Financial Planning & Analysis oplossing en verbreed uw ERP horizon. Ontdek de voordelen en mogelijkheden tijdens ons webinar.

Meer informatie

__________________________________________________________________

Webinar On Demand – Robotic Process Automation en Unit4 Financials

Werkt u met Unit4 Financials en bent u waardevolle tijd kwijt met repeterende administratieve handelingen ? Ontdek dan de voordelen van het inzetten van Robotic Process Automation in combinatie met Unit4 Financials tijdens onze webinar on demand. Veel handmatige handelingen in financiële processen kunnen nl geautomatiseerd worden met inzet van software robots.

Meer informatie


Webinar On Demand – Unit4 Financials continuous release – wat is nieuw?

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen binnen Unit4 Financials continuous release tot nu toe (dec 2020) en welke technische aandachtspunten horen daarbij? Speciaal hiervoor hebben wij op 10 december 2020 het webinar Unit4 Financials continous release – wat is nieuw? georganiseerd. Heeft u dit gemist? Geen nood, kijk de opname van het webinar terug op een moment dat het u het beste uitkomt.

Meer informatie


Training – Unit4 Financials

Speciaal voor Functioneel beheerders en Gebruikers  van Unit4 Financials organiseren wij regelmatig (online)trainingen. Deze zijn erop gericht u (nog) meer kennis te laten opdoen van de applicatie en zo handvatten te geven om uw organisatie te ondersteunen in het optimaal gebruiken van Unit4 Financials.

Meer informatie