Webinar – Optimale bankafschriftverwerking – Unit4 Financials

Werkt u met Unit4 Financials en is het verwerken van bankafschriften een tijdrovende complexe klus en ook nog eens foutgevoelig? Maak dan kennis met onze Unit4 Financials add-on Diesis Bank Statements (DBS).

In 3 stappen van inlezen naar boeken

Het proces van het verwerken van bankafschriften kan met Diesis Bank Statements geoptimaliseerd worden. Bankafschriften kunnen geautomatiseerd of handmatig worden geladen. Daarnaast is de oplossing web-based en dus werkplek onafhankelijk door u en uw medewerkers te gebruiken. Verder kent de oplossing een naadloze integratie met Unit4 Financials (vanaf versie 13) en is beschikbaar voor in-huis-installatie en de Cloud.

Tijdens ons live webinar vertellen wij u graag meer over onze oplossing en de voordelen van geoptimaliseerde bankafschriftverwerking in Unit4 Financials.

Wat kunt u verwachten?

  • Voordelen van geoptimaliseerde bankafschriftverwerking
  • Kenmerken Diesis Bank Statements
  • In 3 stappen van inlezen naar boeken

Collega Paul van der Lee laat u tijdens het webinar aan de hand van een presentatie en demonstratie kennis maken met onze Diesis Bank Statements (DBS) oplossing. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Hou mij op de hoogte

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Heeft u nu al interesse in een webinar of demo over optimale bankafschriftverwerking in Unit4 Financials? Dat kan! Klik hiervoor op onderstaande button:

Webinar/demo aanvragen