Webinar – Unit4 Financials continuous release – wat is nieuw?

Vanaf het begin van 2020 werkt Unit4 voor Financials met een continuous release (V15 in de volksmond). En terugkijkend op de afgelopen kwartalen is duidelijk dat er gemiddeld elk kwartaal een release wordt uitgebracht met daarin nieuwe toepassingen en bug fixes. Maar wat zijn de belangrijkste wijzigingen tot nu toe en welke technische aandachtspunten horen daarbij? Wij vertellen het u graag tijdens ons webinar Unit4 Financials continous release – wat is nieuw.

Waarom overstappen op nieuwste versie?

Met de wetenschap dat versie 12 niet meer ondersteund wordt door Unit4 support en dit vanaf aankomend jaar ook voor versie 13 gaat gelden, is nu overstappen naar de meest recente versie een verstandige keuze. Daar komt bij dat u met een overstap naar versie 15 door de continuous release volledig up to date en dus altijd ‘bij’ bent. Het maakt een einde aan grote updates. En u beschikt direct over alle nieuwe toepassingen.  Bijkomend voordeel van het overstappen naar de meest recente Unit4 Financials versie is dat u daarmee direct klaar bent voor de cloud.

Wat kunt u verwachten?

  • Wat is continuous release en wat is de roadmap voor 2021?
  • Overzicht van belangrijkste wijzigingen tot nu toe
  • Technische aandachtspunten
  • Ervaringen tot nu toe bij onze klanten
  • Wat kan Diesis voor u betekenen?

Wilt u meer weten over Unit4 Financials continuous release een naar de nieuwste versie?  Meld u dan aan voor ons live webinar over dit onderwerp.  Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wilt u het webinar volgen?

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Wilt u nu al meer weten en/of een webinar volgen? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil nu al meer informatie