2 min read

CreditDevice en Diesis slaan de handen ineen

CreditDevice en Diesis slaan de handen ineen

Kennis en expertise samenvoegen en samen meerwaarde bieden voor klanten. In het kader van die gedachte gaan Diesis en CreditDevice een strategische samenwerking aan op het gebied van informatietechnologie in het order to cash domein. De samenwerking tussen beiden bedrijven startte vorig jaar al, maar wordt nu bekrachtigd middels een overeenkomst. 

Zowel CreditDevice als Diesis helpen financieel professionals hun werk makkelijker en efficiënter te maken met behulp van IT-oplossingen. CreditDevice ontwikkelt en levert slimme Creditmanagement oplossingen en Diesis focust zich binnen het order to cash domein voornamelijk op complexe, uitgaande facturatieprocessen en e-facturatie.

Samen sterker 

Beide organisaties zijn specialist in hun vakgebied. Door het uitwisselen van deze specifieke kennis en het integreren van de verschillende oplossingen, worden de eigen producten en diensten rijker aan functionaliteit en dus van grotere meerwaarde voor de klant. Zo wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een integratie voor het sturen van e-facturen binnen de oplossingen van CreditDevice en wordt gekeken naar de mogelijkheden van een integratie van kredietinformatie en kredietverzekeringen in de oplossingen van Diesis. Daarnaast kunnen klanten contracten, verkooporders, kredietlimieten en betaalregelingen afsluiten, beheren en digitaal ondertekenen.

Door samen op te trekken profiteren zowel de klanten van CreditDevice als Diesis van een rijker product met uitgebreidere functionaliteiten, zónder een extra leverancier te moeten aanhaken. De gehele order-2-cash cyclus beheerd vanuit één platform. Win-win voor iedereen.

WFR_8985_20191017_124518_2

Tino Wendriks, Algemeen Directeur Diesis, over de samenwerking:
Ik ben blij dat we de fijne samenwerking met CreditDevice nu bekrachtigen
door deze overeenkomst. Onze producten zijn complementair en ik ben ervan overtuigd dat we hiermee de groeiende vraag voor oplossingen rondom het order to cash proces nog beter kunnen invullen. Een aantal trajecten rondom integratie en verkoop hebben we samen al opgepakt, wat mij veel vertrouwen geeft voor de toekomstige samenwerking.”
 
 
 
 

WFR_8985_20191017_124518_Robbert Geluk, Managing Director CreditDevice: "Wij hebben de samenwerking met Diesis het afgelopen jaar als zeer positief beschouwd. We hebben samen inmiddels al meerdere successen behaald. Door de samenwerking nu verder te intensiveren kunnen we onze bestaande en nieuwe klanten nog beter ondersteunen, niet alleen in het creditmanagement, maar in het gehele order to cash proces."

 

 

Over Diesis  

Diesis is onderdeel van 4CEE en levert oplossingen en diensten voor het optimaliseren van financiële administratieve processen. Ook beheert, ondersteunt en optimaliseert Diesis de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. En ontwikkelt de organisatie Unit4 Financials add-ons die een grote meerwaarde bieden aan de applicatie. Door jarenlange ervaring is Diesis een 'Premier Partner' van Unit4. Diesis heeft zich ook gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur. De software die Diesis levert, voor het optimaliseren van dit Order to Cash proces, is ERP onafhankelijk. 

Over CreditDevice  

CreditDevice is al 20 jaar een toonaangevende speler in de creditmanagement branche. Als IT-bedrijf ontwikkelt CreditDevice zijn eigen creditmanagement gerelateerde softwareproducten. De oplossingen stellen bedrijven in staat om onderbouwde zakelijke beslissingen te nemen, kansen te identificeren en risico’s te verkleinen. De geavanceerde creditmanagement software, voldoet aan de snel ontwikkelde marktbehoeften van hedendaagse ondernemingen en helpt klanten de communicatie over achterstallige facturen te vereenvoudigen.

Diesis trotste sponsor van hockeyteam

1 min read

Diesis trotste sponsor van hockeyteam

Diesis is sinds dit jaar trotste sponsor van het hockeyteam Dames 1 van de Vleutense club Fletiomare. Deze stap toont onze betrokkenheid bij de...

Lees verder
Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

1 min read

Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

Begin 2023 kondigde Peppol Nederland het einde van de ondersteuning voor het SI 1.2-protocol aan. De reden hiervoor is dat ook binnen het...

Lees verder
Compliant documenten ontvangen én versturen met 4Exchange

1 min read

Compliant documenten ontvangen én versturen met 4Exchange

Sinds jaar en dag zijn de bedrijven van 4CEE bezig met het leveren van oplossingen voor het optimaliseren van de Order to Cash- en Purchase to...

Lees verder